E3 2013: Gameloft postează primul teaser pentru Asphalt 8: Airborne; Jocul sosește În această vară! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.754 ori
<b>E3 2013: Gameloft postează primul teaser pentru Asphalt 8: Airborne; Jocul sosește În această vară! (Video)</b>Luna iunie este una dintre cele mai aglomerate perioade pentru gameri și cei interesați în IT și telecom. în aceeași lună avem evenimentul Samsung Premiere, o lansare Huawei, BUILD 2013 de la Microsoft, WWDC 2013 de la Apple și E3 2013 pentru...

Luna iunie este una dintre cele mai aglomerate perioade pentru gameri și cei interesați în IT și telecom. în aceeași lună avem evenimentul Samsung Premiere, o lansare Huawei, BUILD 2013 de la Microsoft, WWDC 2013 de la Apple și E3 2013 pentru gameri. La acest din urmă eveniment a debutat și primul trailer pentru următorul joc Asphalt.

Asphalt 7 a fost un hit atunci când a debutat anul trecut, dar parcă se axa cam prea mult pe experiența arcade, el fiind uitat rapid atunci când am descoperit fantasticul NFS Most Wanted. Ei bine, acum Gameloft a pregătit Asphalt 8: Airborne pentru lansare și ne-a oferit la E3 primul trailer/teaser al acestui joc de curse.

El va debuta în această vară, fără a ne fi oferită o data exactă deocamdată. Asphalt 8 va sosi cu 8 noi hărți și automobile produse de Lamborghini, Bugatti, Zonda, Ferrari, Mercedes și multe alte companii. După cum vedeți și în trailer senzația de viteza este fantastică, deci jocul va fi foarte distractiv. Credeți că îl va depăși pe Most Wanted la gameplay?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×