FIFA 15 Ultimate Team New Season Review (Lenovo Yoga Tab 3 Pro): un nou sezon de bunătăţi fotbalistice

1.894 ori
<b>FIFA 15 Ultimate Team New Season Review (Lenovo Yoga Tab 3 Pro): un nou sezon de bunătăţi fotbalistice</b>Pentru a compensa frustrarea gamerilor care nu puteau rula FIFA 16 UT pe terminalele lor, EA Sports a decis să ofere o actualizare deosebită lui FIFA 15 UT. Ea poartă numele de New Season şi această versiune a fost testată pe tableta Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Pentru a compensa frustrarea gamerilor care nu puteau rula FIFA 16 UT pe terminalele lor, EA Sports a decis să ofere o actualizare deosebită lui FIFA 15 UT. Ea poartă numele de New Season şi această versiune a fost testată pe tableta Lenovo Yoga Tab 3 Pro.

Ne-aţi cerut insistent review pentru această variantă şi iată că v-am ascultat. Am realizat în 2014 recenzia lui FIFA 15 UT şi recunosc că a trecut ceva vreme de atunci. Jocul a rămas la fel de distractiv, dar mult mai puţin realist decât FIFA 16 UT. Mă refer aici la faptul că se pot da goluri de la jumătatea terenului destul de uşor, în vreme ce FIFA 16 UT are gameplay mai realist şi fundaşi mai buni.

Şi grafică lui New Season se simte puţin învechită, dar titlul rămâne plăcut şi jucabil şi în ziua de azi totuşi. Sunt şi aspecte superioare faţă de FIFA 16, precum meniurile mai bine organizate, animaţiile ce sunt în ton cu variantele de consolă şi PC ale jocului. În plus, recompensele pentru meciuri sunt mai mari în currency-urile titlului, iar preţurile pentru pachetele de cartonaşe cu jucători şi pe piaţa de transferuri sunt mai rezonabile.

Review FIFA 15 Ultimate Team New Season, prezentat pe Lenovo Yoga Tab 3 Pro

În continuare putem juca online cu alţi gameri în sezoane online sau să ne mulţumim cu turnee şi campionate contra AI-ului, iar chemistry-ul e mai uşor de realizat. Eu am obţinut o echipă full a Franţei practic, după cum se vede în review si asta mult mai uşor decât în FIFA 16... În continuare expirarea contractelor rămâne un aspect enervant ce dă senzaţia de mecanism freemium făcut să stoarcă bani de la gameri, dar să zicem că trecem peste.

Un punct în plus al lui New Season e că au dispărut acele erori care vă făceau să pierdeţi progresul de gameplay, chiar şi dacă eraţi sincronizaţi cu contul de Facebook. Au dispărut şi latențele la căutarea unui gamer pentru un meci online, din fericire. La urma urmei New Season e menit să ofere o parte din experienţa lui FIFA 16 UT pe device-urile care nu suporta acel joc şi se achita cu brio de acest aspect.

Îi acordăm nota 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Puteți afla pretul tabletei Lenovo Yoga Tab 3 Pro de aici.

Review FIFA 15 Ultimate Team New Season, prezentat pe Lenovo Yoga Tab 3 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×