FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus): fotbalul fantezie și jocul cu cartonașe, plus simulare cu grafică 3D la nivel de FIFA 14 (Video)

2.176 ori
<b>FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus): fotbalul fantezie și jocul cu cartonașe, plus simulare cu grafică 3D la nivel de FIFA 14 (Video)</b>știu că ne-ați cerut insistent o recenzie la FIFA 15 Ultimate Team, așa că ne conformăm și profităm de faptul că am avut un iPhone 6 Plus în teste. Am primit acest device de la Quickmobile.ro și am testat pe el FIFA 15 Ultimate Team, pe care...

Știu că ne-ați cerut insistent o recenzie la FIFA 15 Ultimate Team, așa că ne conformăm și profităm de faptul că am avut un iPhone 6 Plus în teste. Am primit acest device de la Quickmobile.ro și am testat pe el FIFA 15 Ultimate Team, pe care l-am jucat cu mare plăcere câteva zile. Hai să vedem ce ne rezervă jocul celor de la EA.

Nu știu dacă știți, dar sunt foarte mare fan FIFA, jucând mai toate titlurile din serie. Ei bine, aflați din start că FIFA 15 UT nu este FIFA 15 de pe console și PC portat pe mobil și tableta. în primul rând, aveți la dispoziție doar modul Ultimate Team, deci nu puteți juca cu echipe reale sau echipe naționale. Puteți juca doar o competiție imaginară, un fantasy soccer, în care până și Cristiano Ronaldo și Messi pot fi coechipieri.

Există și latura de simulare 3D a meciului, cu grafică precum FIFA 14 și două modalități de control: casual și classic. Casual include pe lângă câteva butoane și gesturi swipe și posibilitatea de a apăsa pe ecran pentru a intercepta un jucător, pentru a pasă și swipe pentru a trage la poarta de exemplu. Aveți la dispoziție un număr uriaș de jucători și o piață de transferuri pe care puteți face achiziții, cu banii câștigați din meciuri, turnee și competiții.

FIFA 15 Ultimate Team

Cel mai important concept aici e Chemistry, adică acea bună înțelegere și chimia dintre jucătorii unei echipe. Ea este marcată cu linii trasate într-un grafic al celor 11 jucători, iar chimia ideală se obține la jucători de aceeași naționalitate, de la aceeași echipă și din aceeași ligă. Ar fi bine și să jucați fotbaliștii pe pozițiile native. Puteți vizualiza meciurile fie cu grafică 3D, fie sub formă de text, printr-o simulare rapidă.

FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus): fotbalul fantezie și jocul cu cartonașe, plus simulare cu grafică 3D la nivel de FIFA 14 (Video)​

Jucătorii sunt reprezentați sub formă de cartonașe cu atribute, skilluri și biografie și puteți folosi și cartonașe pentru a schimba tricourile, mingea, încălțările sau pentru a obține mai mult fitness sau contracte mai lungi pentru jucători. FIFA 15 UT e un joc perfect realizat după părerea mea, el având doar 2 defecte: deconectările de la serverele EA destul de dese și meniurile alambicate.

Nota sa este de 9.5 din 10 și îl descărcați de aici pe iOS și de aici pe Android. Din câte știu avem multiplayer pe iOS, sub forma meciurilor cu alte echipe fantasy, dar nu garantez că această funcție e păstrată și pe alte platforme.

FIFA 15 Ultimate Team Review (iPhone 6 Plus)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×