Mad Aces Review (Huawei Honor 7): endless runner side scrolling destul de generic (Video)

1.241 ori
<b>Mad Aces Review (Huawei Honor 7): endless runner side scrolling destul de generic (Video)</b>Există endless runnere mai mult sau mai puţin inspirate şi apoi există jocurile care urmează reţeta clasică de runner, fără riscuri, fără probleme şi fără a fi ţinute minte prea mult. Mad Aces e mai degrabă un runner generic, testat de noi pe Huawei Honor

Există endless runnere mai mult sau mai puţin inspirate şi apoi există jocurile care urmează reţeta clasică de runner, fără riscuri, fără probleme şi fără a fi ţinute minte prea mult. Mad Aces e mai degrabă un runner generic, testat de noi pe Huawei Honor 7.

El e gratuit in Play Store şi că singur punct de diversitate amintim unghiul camerei,  acesta fiind un runner side scrolling şi nu cu filmare din spate. Jocul vine de la Bulkypix şi implică o figurină în stil Crossy Road care navighează printre capcane, unele şi cu ţepi ataşaţi. Avem foarte multe personaje deblocabile simpatice  şi trebuie să spargem o serie de cuburi/cărămizi şi să le evităm pe cele cu ţepi.

Review Mad Aces, prezentat pe telefonul Huawei Honor 7

Există şi bile de foc cu care tragem după ce le şi luăm pe drum, iar timpul de reacţie e cheia aici. Grafica nu arată rău, având în vedere simplitatea conceptului din faţa noastră. Lansat la final de an 2015, titlul are un soundtrack plăcut şi va permite să daţi şi zoom out pentru a schimba perspectivă şi a vedea ansamblul acţiunii.

Grafica are reglaje precum high, low şi ultra, iar controlul se face cu butoane virtuale sau swipe. Fiecare personaj deblocat are propriile animaţii şi sunete, iar titlul provoacă dependentă în ideea clasică de "hai să mai joc unul" şi apoi trece o oră. Îi dăm notă de 8 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Huawei Honor 7, pre'uri actualizate:

Review Mad Aces, prezentat pe telefonul Huawei Honor 7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×