FIFA 16 Ultimate Team Review (iPhone 6S Plus): gameplay evoluat clar faţă de predecesor, meniuri mai încurcate (Video)

1.810 ori
<b>FIFA 16 Ultimate Team Review (iPhone 6S Plus): gameplay evoluat clar faţă de predecesor, meniuri mai încurcate (Video)</b>FIFA 16 Ultimate Team este unul dintre jocurile testate pe iPhone 6S Plus la momentul când am realizat recenzia terminalului. Personal sunt mare fan FIFA, fie în varianta de consolă sau mobil, deci e momentul să vedem ce schimbări şi noutăţi are EA Sports

FIFA 16 Ultimate Team este unul dintre jocurile testate pe iPhone 6S Plus la momentul când am realizat recenzia terminalului. Personal sunt mare fan FIFA, fie în varianta de consolă sau mobil, deci e momentul să vedem ce schimbări şi noutăţi are EA Sports pentru noi în acest an.

În primul rând jocul e gratuit în Play Store şi App Store şi a fost lansat în luna septembrie anul trecut. Dacă vă sincronizaţi contul de Facebook veţi putea juca şi pe alte terminale, păstrându-vă progresul. Am remarcat din start că FIFA 16 UT se deconectează mai rar de la sesiunile de gameplay mai ales online şi găsim adversari mai rapid.

FIFA 16 Ultimate Team gameplay

Există numeroase bonusuri aici şi pachete de cartonaşe oferite în fiecare zi. Din păcate, faţă de FIFA 15 UT, e mult mai greu să încropeşti o echipă rapid aici. Ideea e că nu vin la fel de des jucători cu aceeaşi naţionalitate sau de la aceeaşi echipă, deci e greu să avem un Chemistry bun. Veţi putea face level up şi obţine experienţă, dar şi debloca noi tipuri de tactică.

Puteţi personaliza emblema clubului vostru, uniformele, mingea şi stadionul, cu diferite cartonaşe. Inventory-ul include şi consumabile, care dreg accidentările jucătorilor, îi ajută să schimbe posturile şi le refac stamina. Preţurile pentru transferuri şi în general preţurile pentru cartonaşe sunt exorbitante acum, în vreme ce recompensele pentru meciurile câştigate sunt infime, din păcate.  Meniurile sunt îmbâcsite, aglomerate si puțin cam haotice și e enervant modul în care se înlocuiesc jucătorii în aşezare.

FIFA 16 Ultimate Team celebrari

Totuşi există şi aspecte pozitive aici, precum gameplay-ul, care a evoluat mult. Nu se mai dau goluri atât de lejer ca în predecesor şi nu se mai dau de la mijlocul terenului. Fundaşii sunt mai buni, avem control al abilităților mai bun şi celebrări. Chemistry-ul are acum mai multe variabile, inclusiv aşezarea în teren, ligile jucătorilor, naţionalitatea, poziţia în teren şi altele.

Puteţi simula meciurile sau să le jucaţi în timp real şi controlul e excelent implementat. Veţi juca în ligi online şi cu gameri reali, în turnee sau în campania single player (campionat). Grafica arată bine, undeva pe la nivelul unui FIFA 2006 de PSP să zicem. Faptul că e mai greu să înscrii e un plus în viziunea mea, preferând jocurile mai realiste. Îi acordăm lui FIFA 16 UT nota de 9.4 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui iPhone 6s Plus îl puteți afla de pe eMAG.ro.

Review FIFA 16 Ultimate Team, prezentat pe iPhone 6S Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×