Zombie HQ review: un joc cu zombii care te ține În standby, ușor repetitiv (Video)

1.612 ori
<b>Zombie HQ review: un joc cu zombii care te ține În standby, ușor repetitiv (Video)</b>Zombie HQ este unul dintre titlurile pe care le-am testat pe tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 și trebuie să recunosc că dacă nu ar fi câteva defecte ale acestui titlu, el ar fi un joc reușit cu zombii. &nbsp; Avem de-a face cu un joc gratuit, de la...

Zombie HQ este unul dintre titlurile pe care le-am testat pe tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 și trebuie să recunosc că dacă nu ar fi câteva defecte ale acestui titlu, el ar fi un joc reușit cu zombii.

Avem de-a face cu un joc gratuit, de la compania Rebellion, care a mai creat câteva titluri de renume pe mobil. Acesta este un twin stick shooter, care va permite să trageți în zombii și să explorați zone ale unui oraș părăsit, căutând resurse sau salvând victime. Aveți și lupte cu câte un boss uriaș zombie, dar per total acțiunea e repetitiva.

Zombie HQ review​

Veți putea upgrada armele, includ de la pistol la shotgun și de la mitralieră la mine antipersoana și turete. Partea bună e că jocul vine cu auto aim, deci nu trebuie să vă bateți capul să țintiți, mai ales că veți avea mulți inamici de înfruntat. Cel mai neplăcut aspect al acestui titlu e faptul că trebuie să așteptați să vi se încarce energia între misiuni, altfel nu le puteți juca.

Acesta este un joc sângeros, de acțiune, care primește nota 7 din 10 de la noi. îl descărcați de aici pe Android, de aici pe Windows Phone și de aici pentru iOS.

​PREȚURI ACTUALIZATE PENTRU TABLETĂ:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×