Ce ne-a pregătit Orange pentru toamna lui 2013?

4.387 ori
<b>Ce ne-a pregătit Orange pentru toamna lui 2013?</b>Orange este cel mai mare operator telecom local după numărul de clienți, dar și după cifra de afaceri. Au pregătit oferte interesante ce vor deveni valide din săptămânile următoare. Aici includ telefoane și tablete noi, servicii postpaid și...

Orange este cel mai mare operator telecom local după numărul de clienți, dar și după cifra de afaceri. Au pregătit oferte interesante ce vor deveni valide din săptămânile următoare. Aici includ telefoane și tablete noi, servicii postpaid și prepaid cu internet inclus, servicii noi și colaborarea cu Bitdefender pentru protecția datelor de pe smartphone-urile cu Android.

La evenimentul desfășurat în București au participat CEO-ul Orange România / Jean Francois Fallacher și CCO-ul Orange / Julien Ducarroz.

Julien Ducarroz ocupă funcția de Chief Commercial Office în cadrul Orange România și a declarat că noua oferta Orange a fost gândită spre a introduce traficul de date în toate ofertele Orange, de la zona postpay / abonamente până la prepay cu cartele preplătite și reîncărcate lunar. S-a referit și la noul serviciu Orange Antivirus sub care se ascunde tehnologia Bitdefender. Orange TV Go însoțește abonamentele Panteră și va permite vizionarea conținutului TV pe orice display, de la smartphone până la desktop PC. A amintit și de platforma DailyMotion în care Orange a investit. Veți găsi serviciul pe unele telefoane Orange.

Noutățile Orange: 

I. Internet mobil în toate abonamentele Orange și în opțiunile PrePay 

Delfin - trafic de date inclus, acces gratuit la portalul Orange pe mobil și aplicația Orange Antivirus;
Cangur - pachete de date cu trafic de date inclus, acces gratuit la portalul Orange pe mobil, spațiu de stocare în Orange Cloud, aplicația Orange Antivirus și trafic gratuit prin aplicația Libon;
Tigru - Orange Antivirus, spațiu de stocare în Orange Cloyd, iar la Tigru 30 vor primi și aplicația Deezer și serviciul Back-up Kit. 
Panteră - volum mai mare de date cu cea mai rapidă conexiune pe mobil, tehnologia 4G, aplicația Orange Antivirus, serviciul Back-up Kit, Asigurarea pentru telefon și aplicația Orange TV Go care oferă acces la TV de pe orice tip de ecran.

Back-up kit este un serviciu pe care Orange îl oferă. Să presupunem că ți-ai pierdut telefonul și ai acest serviciu activat. Vei putea să salvezi toate fișierele și aplicațiile, să le reinstalezi pe un nou smartphone și asta grație tehnologiilor de stocare în cloud.

CCO-ul Orange / Julien Ducarroz

Din 18 septembrie se oferă posibilitatea celor care dețin o cartelă PrePay de a beneficia de un portofoliu simplificat de opțiuni cu trafic de date inclus. Vor avea posibilitatea de a folosi tehnologia 4G pentru viteză sporită în browsing etc.

Abonamentele Business Open sunt gândite pentru companiile mici și mijlocii. Sunt configurabile și au un grad mare de flexibilitatea spre a se plia pe nevoile clienților. Se oferă un anumit număr de unități pentru apeluri și SMS-uri naționale sau internaționale, spațiu de stocare în Orange Cloud, Asigurarea pe telefon, Orange Antivirus, serviciul Back-up Kit. Și aceste abonamente au trafic de internet inclus și vitezele ajung teoretic până la 75 Mbps în download.

II. Telefoane noi în portofoliul Orange 

Dintre telefoanele pe care Orange le va anunța în această toamnă: Orange Yumo, Nokia Lumia 625, BlackBerry Q5, Samsung GALAXY S III 4G, Samsung GALAXY Note III, Orange Zali, Samsung GALAXY Trend Lite, Nokia Lumia 520 va intra în oferta Best Deal, tableta Samsung GALAXY Tab 3 10.1 4G la preț accesibil.

Orange Yumo presupun că este Orange Lumo, un telefon cu procesor Qualcomm dual-core la 1.2 GHz, display de 4.5 inch cu rezoluție qHD / 540x960 pixeli, 1 GB RAM, conectivitate 4G, baterie de 2100 mAh.

Nokia Lumia 625 va fi de urmărit. Prețurile la abonament vor fi cu adevărat ofertante și vorbim de un smartphone cu Windows Phone 8 și tehnologia 4G, HD Voice + un fel de Lumia 520 cu display mai mare și cu un plus de funcții.

Orange Yumo și Orange Zali vor fi alte două vedete și asta prin prisma raportului preț / specificații. Voi reveni cu mai multe detalii în ce le privește. Samsung GALAXY Note III era logic să fie listat, să vedem dacă fără semnarea unui contract va trece de 3000 de lei cum este afișat acum de magazinele online.

III. Aplicații și servicii noi de la Orange 

Orange Antivirus este o aplicație realizată în colaborare cu Bitdefender și protejează telefoanele sau tabletele cu Android de viruși, aplicații de tip malware etc. Se oferă și posibilitatea de a localiza sau bloca telefonul de la distanță, ștergerea informațiilor în caz de pierdere. Orange Antivirus este oferit pentru toate abonamentele Delfin, Cangur, Tigru și Panteră.

Ce ne-a pregătit Orange pentru toamna lui 2013?

Orange Content Lock este realizată tot în colaborarea cu Bitdefender și permite monitorizarea și filtrarea de conținut.

Orange TV Go aduce posibilitatea de a urmări Orange TV pe orice dispozitiv: telefon, tabletă, laptop, desktop. Poți urmări aceste canale TV dacă ești abonat al Orange TV sau cu abonament Panteră / Orange TV Go fiind bonus pentru cei care aleg abonamentul Panteră de la operatorul telecom. 
​

Ce ne-a pregătit Orange pentru toamna lui 2013?

Concluzia este simplă. Orange a făcut un refresh prin ofertă și încearcă să atragă un plus de clienți prin serviciile încorporate și prin traficul de date. Așa și trebuie să faci dacă ești în postura unui operator telecom în acest boom al smartphone-urilor de toate felurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×