Angry Birds, un joc popular pe iPhone, Nokia N8 si Nexus One (Video)

3.273 ori
<b>Angry Birds, un joc popular pe iPhone, Nokia N8 si Nexus One (Video)</b>Se intampla mai rar ca un joc pentru telefonul mobil sa fie popular pe mai mult de o platforma, dar se pare ca acesta este si cazul lui Angry Birds. Titlul ruleaza pe Nokia N8, iPhone si Nexus One, dupa cum puteti vedea in imaginea si clipul video de mai...

Se intampla mai rar ca un joc pentru telefonul mobil sa fie popular pe mai mult de o platforma, dar se pare ca acesta este si cazul lui Angry Birds. Titlul ruleaza pe Nokia N8, iPhone si Nexus One, dupa cum puteti vedea in imaginea si clipul video de mai jos.

Versiunea pentru Android si cea pentru N8 a jocului sunt in faza beta si lite, astfel ca nu veti avea toate nivelele la dispozitie. Versiunea de pe Nokia N8 (Symbian^3) va adauga nivele prin cumpararea lor in cadrul aplicatiei, ceea ce inseamna ca veti plati mai mult pentru softul de pe Nokia, decat pentru varianta de pe iPhone.

Ce presupune Angry Birds? Ei bine jocul este unul puzzle, care implica si notiuni de strategie, dar se incadreaza cel mai bine in segmentul de jocuri "casual". "Povestea" din spatele jocului este cat se poate de amuzanta: cativa porci verzi diabolici au furat ouale de la Angry Birds. Pasarile au decis sa se razbune, tragandu-se cu prastia in castelele porcilor.

Fiecare nivel include pasarile si prastia lor in partea stanga a ecranului, iar porcii si castelul in partea dreapta. Scopul este sa distrugem toti porcusorii. Sarcina va fi mai grea decat pare si va trebui sa alegeti unghiul la care trageti cu prastia cu atentie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×