Panasonic LumixPhone, telefon cu camera de 13MP, prezentat la CEATEC 2010 (Video)

1.274 ori
<b>Panasonic LumixPhone, telefon cu camera de 13MP, prezentat la CEATEC 2010 (Video)</b>Vorbeam despre telefonul cu camera de 13MP chiar ieri si iata acum ca aveam si un clip promotional care prezinta handsetul. Produs de Panasonic si branduit Lumix, terminalul a fost prezentat in cadrul showului CEATEC 2010, expozitie care se desfasoara in...

Vorbeam despre telefonul cu camera de 13MP chiar ieri si iata acum ca aveam si un clip promotional care prezinta handsetul. Produs de Panasonic si branduit Lumix, terminalul a fost prezentat in cadrul showului CEATEC 2010, expozitie care se desfasoara in Japonia in aceasta saptamana. Iata cameraphone-ul in actiune, intr-un clip publicat de Engadget:

Terminalul adopta un design tip slider, cu o tastatura numerica plus alte cateva taste fizice frontale plasate sub ecran. Observati si butoanele speciale pentru functii foto aflate lateral, iar o scurta lista de specificatii a lui LumixPhone o gasiti mai jos:

  • Dimensiuni: 116 x 52 x 17.7mm
  • Greutate: 146 grame
  • Display: 3.3 inchi, rezolutie VGA
  • Camera: 13.2MP, senzor CMOS
  • Conectivitate: WiFi
  • Memorie: slot microSD, pana la 32GB

LumixPhone va fi disponibil in variante de culoare neagra, roz, albastra si aurie, probabil pana la finalul anului si probabil doar in Japonia.

Lumix Phone by Panasonic

Lumix Panasonic

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×