Asphalt 9 Legends este acum disponibil pe Android, iOS, Windows 10; Iată ce are nou jocul de curse de la Gameloft

2.795 ori
<b>Asphalt 9 Legends este acum disponibil pe Android, iOS, Windows 10; Iată ce are nou jocul de curse de la Gameloft</b>La mijloc de săptămână iată că vine și lansarea mult așteptatului joc Asphalt 9 Legends, titlu ce poate fi descărcat acum gratuit pe Android, iOS, dar și pe PC-urile ce rulează Windows 10. Aflăm împreună din rândurile de mai jos care sunt noutățile

Asphalt 9 Legends este poate cel mai aşteptat joc de curse de pe mobil, după ce Asphalt 8 a dominat autoritar topurile ani buni. Şi acum ţin minte că îl jucăm pe un telefon Nokia X, care îl rula în mod neaşteptat, în vreme ce pe Asphalt 7 îl jucam pe un Huawei Ascend acum mulţi ani. Lucrurile se schimbă acum şi iată-ne în 2018 cu Asphalt 9 Legends disponibil. 

Asphalt 9

Îl găsiţi pe iOS, Android şi Windows 10, ocupând în jur de 1.3 GB. Teoretic ar trebui să debuteze mâine, pe 26 iulie, dar mie îmi apare deja pe App Store şi mai multă lume l-a semnalat şi în Play Store. Jocul este disponibil în soft launch în Filipine de câteva luni şi vine cu peste 50 de automobile şi 70 de circuite pe care să rulaţi. Evident avem şi Nitro la posturi, dar şi rampele pe care să zburăm şi să ne învârtim.

Există şi multiplayer cu alţi 7 gameri, plus secvenţele de slow motion când lovim adversarii şi îi scoatem din cursă în stil Burnout. Grafica este mai realistă decât oricând şi cred că deja am depăşit nivelul unui Burnout de prima generaţie şi suntem la nivelul celor de pe PS3. Vedem reflexii, raze de soare, efecte bloom, scântei şi picături de ploaie în timp real pe ecran. Vom conduce în mediu urban, pe piste cu bolovani si capcane, prin capitale europene şi avem şi Drift Challenge-uri şi tot soiul de ţinte de atins în fiecare nivel pentru a primi clasicele steluţe şi a debloca maşini.

Asphalt 9

Aveţi la dispoziţie Ferrari-uri şi Lamborghini-uri, toate cu upgrade-uri şi cosmetizări, plus muscle car-uri, dar şi maşini ceva mai modeste cu care să începeţi: vreun Volkswagen, Mini sau Honda. Din ce văd în trailere şi gameplay-uri au făcut nitro-ul iar mai spectaculos, cam ca la Asphalt 7 mai mult decat la Asphalt 8 şi în unele misiuni avem ca scop să distrugem obstacole.

Asphalt 9

Sistemul Touchdrive este o noutate aici, Gameloft încercând să implementeze un sistem de control mult simplificat. Practic renunţi la viraj şi ai un control cu doar două butoane virtuale. Avem un buton de Nitro şi un gest swipe care vă permite să vă îndreptaţi spre traiectoria ideală spre o rampă sau pe un traseu ideal în cursă, cel mai rapid pentru a câştiga. Gameloft recomandă acest mod cu două butoane începătorilor din acest joc.

Evident puteţi opta şi pentru a vira, cu tilt sau touch. Jocul este gratuit în Play Store şi App Store şi vă recomand să îl încercaţi acum. Revenim cu review.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×