Westworld are acum joc pe mobil, disponibil gratuit pe Android, iOS: Westworld Mobile

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.439 ori
<b>Westworld are acum joc pe mobil, disponibil gratuit pe Android, iOS: Westworld Mobile</b>De astăzi popularul serial Westworld difuzat de HBO are și un joc de mobil asociat, titlu numit Westworld Mobile și disponibil în mod gratuit pe iOS și Android. Exact ca în serialul ce rulează acum veți avea de controlat un parc mai futurist

Westworld, apreciatul serial HBO cu roboţi/gazde şi un parc de distracţii cu tematica western a primit şi un joc pe mobil în această săptămână. Titlul se numeşte Westworld Mobile şi este gratuit pe iOS si Android. La prima vedere pare să fie o clonă de Fallout Shelter, în care trebuie să avem grijă de roboţi/gazde, să le reparăm, upgradam şi să creăm noi secţiuni şi cămăruţe în uriaşa corporaţie Delos.

Westworld

Puteţi colecţiona peste 170 de roboţi, inclusiv unii faimoşi din serial, ca Dolores, Maeve, Hector sau Bernard. Jocul este un freemium, care include IAP-uri de până la 99.99 dolari bucata. Veţi aduna personaje, construi o baz[ mai amplă şi aşteptă să se termine cu timerele.

Westworld

În Fallout Shelter puteam trimite oamenii din comunitate să adune resurse şi arme, dar aici nu e foarte clar ce facem cu roboţii. Probabil îi trimitem să distreze musafirii şi dacă se strică îi luăm înapoi la reparaţie. Acolo unde în Fallout ne invadau scavengeri, în acest joc probabil ne atacă roboţii care au luat-o razna.

Fanii serialului HBO trebuie să afle că ultimul episod din sezonul 2 Westworld se difuzează luni dimineaţa, pe 25 iunie la ora 04:00. Revenind la joc, avem un fundal cu tematică western, cu celebrele baruri şi hoteluri, dar şi cu laboratoarele în care se desfăşoară planurile şi upgrade-urile de roboţi. Văd că au o abordare jucăuşă şi sunt curios cum au evitat producătorii aspectele mai violente sau XXX al serialului.

Jocul se află aici pe Android şi aici pe iOS.

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×