LG începe distribuirea lui Android Oreo pe smartphone-ul LG V20; Momentan doar în Coreea de Sud

863 ori
<b>LG începe distribuirea lui Android Oreo pe smartphone-ul LG V20; Momentan doar în Coreea de Sud</b>La scurt timp de la aflarea veștii că LG are de gând să ofere actualizarea la Android Oreo și pe terminalele LG G5, respectiv LG V20. Acum descoperim că update-ul a început să își facă apariția pe phablet-ul din acest duo, cu mențiunea că

Așa cum vă informam de curând, sud-coreenii de la LG Electronics au decis să ofere actualizarea la Android Oreo și pe terminalele LG G5 și LG V20, produse lansate în 2016 pe piață care iată nu sar peste release-ul 8.0 al sistemului de operare. Nu era clar când se va da startul actualizărilor, dar iată că astăzi aflăm că deja modelul V20 primește Oreo pe piața din Coreea de Sud, urmând ca în săptămânile viitoare disponibilitatea să fie extinsă.

Pachetul software de actualizare este unul generos de aproximativ 1.7 GB și include și cel mai recent patch de securitate. Pe lista de noutăți avem un layout al setărilor îmbunătățit, noi forme pentru iconițele asociate aplicațiilor, cât și îmbunătățiri ce se referă la autonomie și la performanța device-ului - fapt din urmă ce se realizează prin limitarea aplicațiilor din background.

Primim și suport pentru codec-ul LDAC la utilizarea de headset-uri Bluetooth ce funcționează cu acest codec, cât și posibilitatea de a ascunde butoanele de control de pe home screen atunci când sunt utilizate alte aplicații. Nu în ultimul rând mai întâlnim și îmbunătățiri pentru filtrul Blue Light în modul de vizualizare Comfort ce se poate ajusta acum pe 10 nivele. 

Așteptăm ca în perioada următoare să vedem Oreo distribuit și pe plan european!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×