HMD Global primește trademark-ul pentru denumirea Asha; curând am putea vedea telefoane noi din această serie

1.112 ori
<b>HMD Global primește trademark-ul pentru denumirea Asha; curând am putea vedea telefoane noi din această serie</b>Printre seriile de terminale mobile ale celor de la Nokia exista în trecut și gama Asha unde regăseam telefoane cu dotări mid-range pentru acea vreme - modele cu prețuri accesibile. Această serie este pe cale să renască acum că HMD Global

Cu mulți ani în urmă cei de la Nokia aveau în portofoliu și gama de telefoane accesibile Asha, modele ce se remarcau prin prețurile mici și dotările de nivel mid-range să spunem pentru acea vreme. În prezent HMD Global a adus pe piață doar smartphone-uri cu nume relativ banale, dar în viitorul apropiat ne putem aștepta la o diversificare a acestor denumiri odată cu primirea trademark-ului pentru numele Asha.

Nokia Asha

Nu este clar cât de curând vor debuta telefoane Asha pe piață, dar denumirile compuse din cifre pe care HMD Global le practică acum pentru smartphone-urile din portofoliu sunt pe cale să fie epuizate în întregime. Avem deja Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 7, Nokia 8, iar curând vom primi și lowend-ul Nokia 1, dar și flagship-ul Nokia 9.

Nokia Asha

Deja de la Nokia 10 în sus numele nu ar mai suna bine și este aproape sigur că finlandezii nu vor ajunge să scoată pe piață un Nokia 20 sau cine știe ce model denumit în acest stil. Urmărim cu atenție ce ne pregătește HMD Global pentru viitor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×