Creatorul lui Pokemon Go, Niantic lucrează la un joc Harry Potter cu realitate augumentată

1.350 ori
<b>Creatorul lui Pokemon Go, Niantic lucrează la un joc Harry Potter cu realitate augumentată</b>Cu toate că popularitatea lui Pokemon Go a apus de multă vreme, sunt șanse mari ca ideea din spatele jocului să revină în centrul atenției. Aflăm astăzi faptul că se dorește crearea unui titlu similar din universul Harry Potter, joc dezvoltat

Următorul proiect al celor de la Niantic, creatorii lui Pokemon Go ni-l va aduce pe ecranele telefoanelor pe Harry Potter. Niantic lucrează la un joc nou de tip augmented reality care va simula celebra școală de vrăjitori Hogwarts oriunde am merge.

Numele noului titlu este Harry Potter: Wizards Unite şi conceptul va fi similar cu cel din Pokemon Go. Jocul este co-dezvoltat împreună cu Warner Bros, iar dezvoltatorul Portkey Games a fost contractat pentru a contribui. Debutul ar urma să aibă loc în 2018. Influenţe din celălalt joc celebru Niantic, Ingress se vor simţi la rândul lor. Spre exemplu aspectul care permitea gamerilor să strângă boost-uri ar putea fi replicat şi în noul joc.

Ca şi la Pokemon Go vom fi îndemnaţi să ieşim din casă şi să ne explorăm împrejurimile cu camera pornită şi funcţii AR activate. Va trebui să apărăm anumite zone şi să ne batem cu "bestii legendare". De această dată vom colabora cu alţi gameri pentru a ne lupta cu Voldemort şi Death Eaters. Între timp este dezvoltat un alt titlu AR numit Magus, tot cu vrajitori și baghete magice. Acesta se află în faza alpha, dar el nu include drepturile oficiale pentru Harry Potter.

Pe de altă parte va avea o baghetă "magică" specială, vândută la pachet cu jocul şi care se poate folosi pe iOS şi Android ca un controller. Odată cu sosirea celor de la Warner Bros în ecuaţie, serverele Niantic primesc un boost, susţinând de această dată zecile de milioane de gameri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×