Smartisan Pro 2 debutează oficial cu ecran 18:9; adoptă un design simplist și totodată foarte elegant

1.237 ori
<b>Smartisan Pro 2 debutează oficial cu ecran 18:9; adoptă un design simplist și totodată foarte elegant </b>O companie de origine chineză ce ne-a atras mereu atenția prin smartphone-urile create este Smartisan, firmă ce lansează doar câteva terminale anual. Acum este momentul unui nou debut, cel al modelului Smartisan Pro 2 pe care îl vedeți

Dacă multe companii de origine chineză sunt cunoscute pentru portofoliul uriaș de smartphone-uri, firme precum Smartisan se remarcă tocmai prin faptul că lansează un număr restrâns de dispozitive pe piață. Aceasta poate fi comparată cu Apple la numărul de lansări anuale și aflați că cel mai recent produs semnat de companie este smartphone-ul Smartisan Pro 2 pe care îl puteți admira mai jos!

Smartisan Pro 2

La fel ca în cazul modelelor anterioare și Smartisan Pro 2 se laudă cu un design simplist, unul tare elegant după cum puteți vedea în imaginile din articolul de față. Dispune de o formă dreptunghiulară, unghiuri ușor curbate și elemente subtile de design care contribuie la un aspect tare arătos. Avem și butoane fizice de control circulare care se îmbină ușor în toată linia de design propusă aici.

Smartisan Pro 2

Pentru că trendul panourilor 18:9 este caracteristic smartphone-urilor din 2017 și noul telefon Smartisan aduce un asemenea ecran. Se oferă un display Full HD+ de 5.99 inch cu protecție Gorilla Glass 3 și ni se aduce alături un mod pentru reducerea luminii albastre și există posibilitatea de a seta temperatura culorilor afișate de ecran.

Smartisan Pro 2

La interior regăsim un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 și o baterie de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 18W Quick Charge 3.0. Pe partea foto întâlnim un senzor selfie de 16 megapixeli și în spate un modul dual cu senzor principal Sony IMX386 de 12 megapixeli (deschidere f/1.8) și senzor secundar Samsung S5K4E8 de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0.

Smartisan Pro 2 aduce și un sistem de deblocare facială și în mod interesant un scanner de amprente în spate ce conține logo-ul companiei, fix precum se vehicula la un moment dat pentru logo-ul Apple de pe iPhone-ul aniversar. Mai bifăm pe listă și prezența conectivității Bluetooth 5.0, a portului USB Type-C și a ROM-ului Smartisan OS 4.1 bazat pe Android. Sunt 5 versiuni disponibile și prețurile sunt listate mai jos:

  • 4 GB RAM + 32 GB stocare - 270 dolari
  • 4 GB RAM + 64 GB stocare - 300 dolari
  • 6 GB RAM + 64 GB stocare - 345 dolari
  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 405 dolari
  • 6 GB RAM + 256 GB stocare - 495 dolari
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×