Cu 25% mai multi gameri pe mobil in China

1.027 ori
<b>Cu 25% mai multi gameri pe mobil in China</b>Mobile Entertainment Inc. din China a oferit presei o serie de declaratii conform carora este asteptata o crestere a abonatilor la jocurile mobile cu 25% fata de perioada similara a anului trecut. Perioada in care a fost masura cresterea este cel de-al...

Mobile Entertainment Inc. din China a oferit presei o serie de declaratii conform carora este asteptata o crestere a abonatilor la jocurile mobile cu 25% fata de perioada similara a anului trecut.

Perioada in care a fost masura cresterea este cel de-al doilea sfert al anului, incheiat pe data de 30 iunie, 2007. De asemenea, numarul de noi gameri abonati a crescut cu 2% fata de primul trimestru al anului in curs. MBI creeaza si ofera publicului chinez jocuri mobile prin intermediul operatorului YinHan. Numarul de abonati la serviciile de gaming in primul trimestru al acestui an (incheiat pe 31 martie) a fost cu 23.34% mai mare decat cel din aceeasi perioada a anului 2006.

Aceste cresteri sunt datorate in special avantajelor oferite de operatorul YinHan: servicii flexibile, jocuri distractive, o mai mare creativitate a producatorului si informatii de top despre piata mobila. La ora actuala, YinHan se concentreaza pe dezvoltarea jocurilor pentru terminale dotate cu WAP, tintind catre o crestere cu 25 de procente fata de numarul actual de abonati.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×