FIFA Mobile Soccer Review (Moto G4): acesta nu e FIFA! (Video)

1.442 ori
<b>FIFA Mobile Soccer Review (Moto G4): acesta nu e FIFA! (Video)</b>FIFA Mobile Soccer e probabil cel mai ciudat joc scos de Electronic Arts în ultimii ani, pe orice platformă vă puteţi imagina. El e departe de definiţia jocurilor FIFA pentru mobil din ultimii ani şi transformă totul într-o experienţă arcade. Am testat ti

FIFA Mobile Soccer e probabil cel mai ciudat joc scos de Electronic Arts în ultimii ani, pe orice platformă vă puteţi imagina. El e departe de definiţia jocurilor FIFA pentru mobil din ultimii ani şi transformă totul într-o experienţă arcade. Am testat titlul pe Moto G4 şi acesta e un joc gratuit in Play Store, ce ocupă în jur de 100 MB.

Conceptul e total schimbat pentru ceea ce teoretic ar fi trebuit să fie FIFA 17. În primul rând meciurile sunt numai împotriva altor gameri şi e impropriu spus împotriva lor, pentru că se joacă asincron. Practic, ca şi la jocurile Worms de pe mobil, eu joc jumătate de repriză şi înscriu, apoi adversarul joacă şi tot aşa. Cine înscrie mai mult câştiga.

Jucăm doar în atac, cu doar câţiva jucători implicaţi în aceste faze şi cu posibilitatea  de pase, dribling şi evident şut. Practic adversarul de îndată ce are mingea o bubuie spre jumătatea terenului şi încearcă să scape de ea pentru a opri faza de atac. Când nu jucăm aceste meciuri, avem acele Drills zilnice, un soi de antrenamente care ne aduc cărţi de joc, bani şi alte resurse.

Review FIFA Mobile Soccer, joc prezentat pe Motorola Moto G4

Simultan penalty-uri, dribllinguri, lovituri libere şi altele, practic un soi de grinding zilnic. Avem şi un energy meter care ne permite să jucăm doar câteva meciuri şi apoi stăm pe bară. Putem să experimentăm cu diferite aranjamente ale jucătorilor, inclusiv 3-5-2, 4-3-3 sau 4-4-2, dar şi multe altele deblocabile. Nu avem comentariu, muzica e ultra generică.

Şi grafica pare a se fi întors în anul 2011 sau chiar mai rău, deci nu impresionează. Controlul e binişor implementat, cu o combinaţie fericită dintre swipe şi butoane virtuale. Există şi licitaţii pentru a transfera jucători şi ligi care nu am putut să ne alăturăm, nefiind primiţi în ele dintr-un motiv sau altul. Progresul e salvat prin Facebook sau Google+, iar o veste bună ar fi ca EA sunt mai generoşi cu banii în joc, faţă de FIFA 16 şi 15.

Cu toate acestea, aceasta miuţă digitală arcade care durează câteva zeci de secunde nu ne satisface pofta de fotbal. EA s-a zgârcit la forjarea serverelor sale, asta se vede clar. Îi acordăm o notă de 5 din 10 şi nu îl recomandăm fanilor FIFA, îl puteți descărca totuși de aici pentru Android.

Găsiți telefonul în oferta Orange România.

Review FIFA Mobile Soccer, joc prezentat pe Motorola Moto G4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×