RCS & RDS înregistrează o creştere a afacerilor cu 26% în primul semestru, ajungând la 353 milioane de euro

978 ori
<b>RCS & RDS înregistrează o creştere a afacerilor cu 26% în primul semestru, ajungând la 353 milioane de euro</b>Operatorul RCS & RDS a anunțat astăzi faptul că a înregistrat în prima jumătate a anului o cifră de afaceri de 1.58 miliarde de lei, sumă ce reprezintă o creștere cu 26% față de aceeași perioada a anului trecut. Firma este la ora actuală cel mai mare

Popularitatea portarilor în reţeaua RCS & RDS e confirmată şi de creşterea companiei când vine vorba de cifra de afaceri, compania apropiindu-se de afaceri anuale de 3 miliarde de lei în România. RCS & RDS e tradiţional cel mai mare jucător de pe piaţa de servicii TV şi Internet de la noi şi ar fi înregistrat în prima jumătate a anului o cifră de afaceri de 1.58 miliarde de lei, adică 353.5 milioane de euro.

Aceasta cifră de afaceri reprezintă o creştere cu 26% faţă de anul trecut şi e de asemenea cel mai mare salt trimestrial al operatorului din 2012 încoace. Compania a avut profit net pe primele 6 luni ale acestui an şi a avut parte de o creştere cu aproape 300% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (in zona de profit net). Zona Mobile a impulsionat această creştere, compania câştigând tot mai mulţi clienţi datorită trendului portarii.

Recent RCS & RDS a devenit subiect de ştiri prin faptul că a crescut viteza de upload la Internet fix până la 500 Mbps şi a tăiat preţurile pentru clienţii noi, sau cei care prelungesc contractele. În zona mobile abonamentele ce pot costa şi doar 3 euro pe lună, ba chiar şi 2 euro pe lună sunt puse la dispoziţia publicului, incluzând şi câţiva GB trafic de net, deci se explică creşterea bazei de clienţi în acest mod.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×