Motorola Moto Z poate fi achiziționat pentru doar 1.910 lei prin intermediul unui retailer chinez!

1.110 ori
<b>Motorola Moto Z poate fi achiziționat pentru doar 1.910 lei prin intermediul unui retailer chinez!</b>Cei de la GearBest.com vin astăzi cu o promoție specială asociată smartphone-urilor Lenovo Moto Z și Moto Z Play, terminale ce primesc reduceri serioase. Ambele terminale de aici sunt modele modulare ce permit atașarea unor accesorii speciale precum

Retailerul chinez GearBest.com vine astăzi cu o promoție foarte interesantă, în prim-plan aflându-se aici smartphone-ul modular Motorola Moto Z - handset ce se află și pe masa noastră de teste în acest moment și care a primi recent un unboxing pe care îl puteți urmări de aici. De asemenea, în oferta magazinului este inclus și modelul mid-range Moto Z Play care păstrează același concept de modularitate.

Moto Z

Putem atașa astfel telefonului diferite accesorii precum un modul cameră foto Hasselblad, un cover baterie externă, dar și accesorii mai inedite precum o carcasă mini-proiector. Modulele se atașează magnetic și pe lângă acestea care oferă extra-funcții pentru smartphone, există și modele menite să schimbe look-ul prin capace colorate cu diferite texturi pentru care putem opta.

Moto Z

Dotările hardware sunt unele de top și în cazul lui Moto Z beneficiem de un display AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD, de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de 4 GB memorie RAM. Avem aici 64 GB de stocare, slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu telemetru laser, deschidere f/1.8 și suport pentru captură video 4K Ultra HD.

Lista mai include un scanner de amprente, un port USB Type-C și o baterie de 2600 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Prețul telefonului de față este acum de 449.99 dolari ~ 1.910 lei și aflați că promoția va mai fi desfășurată timp de încă 5 zile din acest moment.

Puteți opta și pentru modelul Moto Z Play care tot la GearBest.com costă acum 379.99 dolari ~ 1.615 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×