Five Nights at Freddy's Review (Samsung Galaxy Note 4): un concept original de joc horror, dar nu chiar un hit (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.776 ori
<b>Five Nights at Freddy's Review (Samsung Galaxy Note 4): un concept original de joc horror, dar nu chiar un hit (Video)</b>Five Nights at Freddy&#39;s este un joc horror minimalist, care costă 3 dolari în Play Store și pe care multă lume mi l-a recomandat. Mi s-a promis o sperietură pe cinste, mai ales că am jucat jocul în perioada Halloween-ului. Am testat acest titlu...

Five Nights at Freddy's este un joc horror minimalist, care costă 3 dolari în Play Store și pe care multă lume mi l-a recomandat. Mi s-a promis o sperietură pe cinste, mai ales că am jucat jocul în perioada Halloween-ului. Am testat acest titlu pe Samsung Galaxy Note 4 și ce a ieșit aflați mai jos.

Avem de-a face cu un joc foarte simplu, în care puteți controla practic 4 butoane... și atât. Sunteți un paznic de noapte la un restaurant plin de maimuțoi împăiați, care pe timp de noapte se activează din cauze necunoscute. Ideea este să supraviețuiți 5 nopți fără a fi mâncați de creaturi și tot ce puteți să faceți este să închideți ușa din dreapta sau stânga voastră, sau să aprindeți luminile pentru a vedea creaturile venind. Veti face aceste lucruri pur si simplu apăsând pe ecran.

Five Nights at Freddy's

Aveți la dispoziție și aproximativ 10 camere video pe care le puteți supraveghea, pentru a vedea bestiile venind. Ele vor parcurge pe rând fiecare cameră de la depozitul în care sunt stocate până la voi, deci aveți timp să inchideti usile. Problema e că unele camerele nu oferă imagine clară și uneori chiar se strică exact când trec creaturile pe lângă ele. Scopul lui Five Nights at Freddy's este să vă țină în tensiune și aveți la dispoziție și energie electrică limitată, care se epuizează rapid dacă folosiți ușile și luminile, deci trebuie să fiți zgârciți.

Five Nights at Freddy's Review​

Elementul de spaimă e constituit de jump scares atunci când sunteți prinși de bestii, dar și de modul în care creaturile privesc către camera amenințător. Un nivel durează cam 5 minute și dacă supraviețuiți până la 6 dimineața, veți trece la nivelul următor. în afară de atmosferă și concept acest titlu portat de pe PC nu prea are nimic deosebit. îi acordăm o notă de 8 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy Note 4 prețuri actualizate:

Five Nights at Freddy's Review (Samsung Galaxy Note 4)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×