Vivo X5 Max, cel mai subțire telefon din lume se afișează În cadrul show-ului China Global Partner Conference

Autor:  | Publicat în:  Vivo 809 ori
<b>Vivo X5 Max, cel mai subțire telefon din lume se afișează În cadrul show-ului China Global Partner Conference</b>Recent, în cadrul show-ului China Global Partner Conference, un soi de MWC organizat pe piața din China, proaspătul smartphone Vivo X5 Max lansat pe data de 10 decembrie, a fost expus acum pentru public, acesta fiind cel mai subțire telefon din lume...

Recent, în cadrul show-ului China Global Partner Conference, un soi de MWC organizat pe piața din China, proaspătul smartphone Vivo X5 Maxlansat pe data de 10 decembrie, a fost expus acum pentru public, acesta fiind cel mai subțire telefon din lume la ora actuală cu o grosime de doar 4.75 mm.

După cum bine știm, Vivo X5 Max dispune de un panou Full HD Super AMOLED de 5.5 inch, un procesor octa-core pe 64-bit Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și apertură f/2.0.

Vivo X5 Max

De asemenea, acest terminal vine și cu suport dual-SIM, în slotul cu numărul 2 putând fi introdus cardul microSD. Printre alte funcții scoase în evidență se numără și tehnologia audio Hi-Fi, respectiv interfața customizată Funtouch OS 2.0. Prețul acestui device este de aproximativ 490$.

Vivo X5 Max

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×