Fortnite ar putea debuta exclusiv pe Samsung Galaxy Note 9 şi ar putea fi controlat cu noul S Pen

1.356 ori
<b>Fortnite ar putea debuta exclusiv pe Samsung Galaxy Note 9 şi ar putea fi controlat cu noul S Pen</b>Fanii jocului Fortnite așteaptă de multă vreme debutl acestui titlu și pe platforma Android, o lansare ce ar putea fi la doar două săptămâni distanță. Aparent, Samsung ar fi încheiat un parteneriat cu dezvoltatorii jocului pentru a oferi titlul

Fortnite este aşteptat pe Android de ceva vreme, ultimele zvonuri plasându-l pe 12 sau 24 iulie, dar nu s-a realizat nimic. Cel mai nou timeline pentru lansare este chiar 9 august, odată cu Samsung Galaxy Note 9. Mai mult decât atât va fi o exclusivitate.

Se pare că Epic Games, producătorul jocului şi Samsung ar fi realizat un parteneriat. Jocul va fi păstrat exclusiv pentru Galaxy Note 9, va fi prezentat pe telefon la lansarea de pe 9 august şi ţinut exclusiv pe telefon 30 de zile. Cum handsetul se vinde de pe 24 august, înseamnă că abia la final de septembrie jucam şi noi pe Android titlul. Mai mult decât atât au scăpat şi detalii legate de control, care ar implica noul stylus S-Pen.

Se pare şi că Note 9 va fi promovat ca telefon de gaming, nu doar de business. E interesant să vedem Samsung activând în zona de gaming brusc, după ce au stat pe margine şi au văzut cum ASUS, Razer, ZTE şi Xiaomi au lansat telefoane de gaming, HTC pregăteşte unul, iar Huawei are GPU Turbo. Samsung se inspiră şi după Apple, care mai mereu prezentă un joc exclusiv împreună cu noile modele iPhone.

Era vorba despre vreun titlu AR, vreun NFS sau Infinity Blade. Reţineţi că e totul doar în faza de zvon, dar sună plauzibil. Epic Games obţine deja 2 milioane de dolari pe zi din Fortnite doar pe iOS, deci e un mega hit deja pe mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×