Actualizarea lui Samsung Galaxy Note 8 la Android 8.0 Oreo va sosi foarte curând; Apar indicii

3.832 ori
<b>Actualizarea lui Samsung Galaxy Note 8 la Android 8.0 Oreo va sosi foarte curând; Apar indicii</b>Utilizatorii phablet-ului Samsung Galaxy Note 8 încă mai așteaptă actualizarea la Android 8.0 Oreo, asta după ce anterior sud-coreenii porneau update-ul la acest release pentru duo-ul S8 și S8+. Potrivit unor indicii sosite astăzi în online

Dacă Samsung Galaxy S8 a început să primească în mai toate ţările actualizarea la Android 8.0 Oreo, Galaxy Note 8 încă o aşteaptă. A trecut jumătate de an de la debutul platformei Google, deci era cazul să vedem o mişcare din partea celor de la Samsung. Acum aflăm că Note 8 ar putea primi noul OS foarte curând.

Indicii în această privinţă includ faptul că beta-ul de Oreo a trecut procesul de certificare Google, ceea ce înseamnă că noul update ar putea sosi în câteva săptămâni maxim. Să sperăm că nu se repetă păţania de la Galaxy S8, care a primit luna trecută o actualizare nefericită la Oreo, retrasă imediat din cauza unor probleme.

Acel release provoca reboot-uri neaşteptate şi nedorite. Noul release pentru Note 8 a primit certificarea Google, inclusiv pentru compatibilitatea SafetyNet. Build-ul a fost descoperit pe serverele AT&T şi este disponibil pentru temerarii care vor să instaleze soft nefinalizat de phableturile lor de 1000 de euro.

Cerinţa e ca acele terminale să fie versiunea cu Snapdragon, nu cea Exynos. E nevoie şi de o conexiune a PC sau copierea pachetului software pe un card microSD. Cel puţin un utilizator a descoperit că i-au fost şterse datele de acest procedeu. Android 8.0 vine la pachet cu Samsung Experience 9.0 pe Note 8 şi aduce funcţii tipice Oreo, de la limitări ale proceselor din fundal, la canale de notificări, mod Picture in Picture, Snooze pentru notificări şi altele.

Treble nu este inclus aici, dar îl aveţi pe S9 măcar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×