Paginile de suport asociate lui Samsung Galaxy Note 9 sunt publicate înainte de lansarea oficială

875 ori
<b>Paginile de suport asociate lui Samsung Galaxy Note 9 sunt publicate înainte de lansarea oficială</b>Cu doar o lună rămasă până la debutul lui Samsung Galaxy Note 9, scăpările continuă și astăzi descoperim faptul că producătorul sud-coreean tocmai ce a publicat paginile de suport asociate noului phablet. Acestea nu fac decât să confirme numele

Scăpările continuă pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9, un terminal pe care îl așteptăm lansat oficial pe data de 9 august în New York acolo unde vom avea și noi un trimis la fața locului. Pe lângă randări și liste de specificații, astăzi descoperim și un leak de care se face responsabilă chiar firma sud-coreeană și anume de publicarea paginilor de suport care confirmă numele de cod pe care telefonul îl va purta.

Samsung Galaxy Note 9

În toate aceste pagini de suport publicate de către site-urile Samsung Finlanda, Danemarca, Franța și Norvegia apare menționat numele de serie SM-N960F/DS, același pe care l-am tot auzit preț de câteva luni bune. Este desigur vorba despre o variantă dual-SIM în cazul de față și dacă sperați ca paginile să dezvăluie mai mult de atât nu prea aveți noroc.

Pagini suport Samsung Galaxy Note 9:

Practic publicarea de față confirmă numele de serie atât de mult vehiculat și anunță într-un fel faptul că debutul se apropie cu pași repezi, Samsung pregătindu-se în background cu toate cele necesare, inclusiv cu secțiuni de suport pentru utilizatori. De la Note 9 așteptăm o cameră duală în spate, baterie de 3850 sau 4000 mAh, până la 8 GB RAM și un stylus cu multe upgrade-uri la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×