Samsung Galaxy Note 9 şi-ar putea păstra orientarea orizontală a camerei din spate din cauza bateriei

936 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 şi-ar putea păstra orientarea orizontală a camerei din spate din cauza bateriei</b>În urmă cu aproximativ câteva zile am văzut și o serie de fotografii ce prezentau huse ale lui Samsung Galaxy Note 9, telefon așteptat să debuteze oficial pe data de 9 august. Motivul pentru care acele accesorii dezvăluiau prezența unei camere

Recent am văzut câteva fotografii cu huse dedicate lui Samsung Galaxy Note 9 şi am dedus imediat că va avea o cameră duală în spate, una orientată orizontal ca la Galaxy Note 8, nu vertical de la S9+. Acum aflăm şi un motiv solid pentru această alegere.

Husa Galaxy Note 9

Ca să nu va mai ţinem în suspans ar fi vorba despre baterie, o problemă fierbinte pentru Note-uri mai ales de la Note 7 încoace. Zvonurile din ultimele luni afirmă că Samsung ar pregăti trecerea la o unitate cu capacitate între 3850 mAh şi 4000 mAh. Ca atare va fi o baterie maricică după standardele actuale şi care are nevoie de mult spaţiu la interiorul terminalului.

Vedeţi şi în schema din acest articol cum ar fi fost "înghesuită" bateria dacă se orientă camera vertical. În general Samsung nu are probleme de gen pe terminalele sale, dar aici trebuie să aloce spaţiu şi unui locaş pentru stylus, deci pierde serios din loc la nivel intern. Note 9 ar urma să aibă format şi dimensiuni foarte similare cu Note 8, poate doar un pic mai gros.

Ice Universe este sursa schiţei din acest articol şi de asemenea e sursa acelor huse apărute pe web recent. Acesoriul ne prezenta şi un decupaj misterios, asociat deocamdată unui buton necunoscut. Vă reamintesc că pe Note 9 îl aşteptăm pe piaţă în jurul datei de 9 august.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×