Google Android ne prezinta kitul destinat developerilor

Autor:  | Publicat în:  Google 1.450 ori
<b>Google Android ne prezinta kitul destinat developerilor</b>Google Android ne prezinta kitul destinat developerilor Dupa cum a promis in urma cu o saptamana, gigantul motoarelor de cautare a oferit astazi un preview asupra kitului de dezvoltare software care va fi folosit pentru imbunatatirea platformei Android....

Google Android ne prezinta kitul destinat developerilor

Dupa cum a promis in urma cu o saptamana, gigantul motoarelor de cautare a oferit astazi un preview asupra kitului de dezvoltare software care va fi folosit pentru imbunatatirea platformei Android. Va oferim o serie de imagini care prezinta capacitatea kitului, dar si a lui Android, iar in cazul in care acestea nu sunt de ajuns, puteti privi clipurile video aflate la finalul articolului.

Google Android

Se pare ca sistemul de operare va fi afisat excelent pe terminale VGA, ca si pe smartphone-uri standard, oferind suport chiar si pentru jocuri cu cerinte destul de ridicate, cum este Quake.... Stim cu siguranta ca softul va suporta handseturi dotate cu touchscreen, conectivitate 3G si Java runtime layer optimizat. De asemenea va fi inclus si suportul pentru playbackul fisierelor MPEG-4, h.264, MP3 si AAC, in vreme ce grafica performanta a jocurilor suportate va avea in spate un accelerator grafic 3D.

Google Android

In imaginile atasate articolului puteti admira o versiune fullscreen a unui terminal folosit drept etalon, pe care nu il puteti cumpara. Observati cum testerii navigheaza pe Internet, chatuiesc in voie datorita suportului pentru instant messaging, dar si a unei tastaturi QWERTY de exceptie (fie ea virtuala sau standard). Am recunoscut numeroase functii similare cu cele prezente la iPhone, totusi ramane de vazut daca developerii vor reusi sa produca ceva destul de original incat sa merite marele premiu. Atat Google Maps, cat si banalul motor de cautare Google functioneaza perfect pe aceasa platforma deschisa si asteptand sa fie programata.

Google Android

Nu uitati sa priviti aceste clipuri demonstrative, in vreme ce va apucati de munca de developer, mai tentanta ca oricand, avand in vedere faptul ca Google ofera 10 milioane de dolari in total developerilor implicati intr-un concurs lansat de Alianta.

Clipuri Video:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×