AFP transforma iPhone intr-un hard disk

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.192 ori
<b>AFP transforma iPhone intr-un hard disk</b>Exact cand credeam ca iPhone a fost testat in toate ipostazele posibile, fiind deja complet "descifrat" de catre hackeri, iata ca o nou functie a terminalului iese la iveala: acum telefonul produs de Apple poate fi folosit ca un hard drive. iPhone-ului i...

Exact cand credeam ca iPhone a fost testat in toate ipostazele posibile, fiind deja complet "descifrat" de catre hackeri, iata ca o nou functie a terminalului iese la iveala: acum telefonul produs de Apple poate fi folosit ca un hard drive.

iPhone-ului i se atribuie acest rol cu ajutorul unui mic server AFP, care va rula de pe telefon (si de pe iPod Touch). Aplicatia nu este disponibila inca intr-o versiune finala, dar deocamdata vom savura momentul cand iPhone-ul nostru va fi detectat de PC ca un drive folosit pentru stocarea diverselor date. Un efect pozitiv al acestei inovatii este faptul ca acum vom putea face backupuri ale terminalului dar si instalari de aplicatii printr-un singur drag and drop.

Developerii third party nu vor mai lansa atat de multe softuri pentru iPhone, din cate banuim, de vreme ce Google i-a atras pe toti cu promisiunea sa de a oferi premii de pana la 275.000 de dolari celor care contribuie la dezvoltarea OS-ului Android. In aceste conditii, terminalul Apple este deocamdata "orfan" de developeri, cel putin pana la urmatorul update restrictiv al companiei producatoare, care va trebui "spart".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×