GTA Liberty City Stories Review (Huawei Nexus 6P): clasicul de pe PSP şi pe PS2 revine, acum cu misiuni scurte şi grafică îmbunătăţită (Video)

1.713 ori
<b>GTA Liberty City Stories Review (Huawei Nexus 6P): clasicul de pe PSP şi pe PS2 revine, acum cu misiuni scurte şi grafică îmbunătăţită (Video)</b>GTA Liberty City Stories sosea luna trecută pe Android, cu o reducere de 40% şi nu m-am putut abţine să nu &icirc;l joc imediat cum a apărut. El costă 4 euro la debut şi a fost testat pe telefonul Huawei Nexus 6P. Acest titlu este o portare a...

GTA Liberty City Stories sosea luna trecută pe Android, cu o reducere de 40% şi nu m-am putut abţine să nu îl joc imediat cum a apărut. El costă 4 euro la debut şi a fost testat pe telefonul Huawei Nexus 6P. Acest titlu este o portare a jocului Liberty City Stories din anul 2005, disponibil pe PSP şi pe PS2.

El are o grafică îmbunătăţită faţă de versiunea cea veche şi vine cu misiuni scurte, uşor de jucat din mers, în tramvai sau autobuz. Îl veţi controla pe Toni Cipriani, care tocmai a ieşit din închisoare şi încearcă să urce în ierarhia mafiei, realizând diferite sarcini pentru clanurile italiene. Veţi asasina oameni, fugi de poliţie, escorta mafioţi şi lua taxa de protecţie, plus face şi trafic cu narcotice în acest titlu.

Avem parte aici de umbre şi iluminare în timp real, un oraş amplu de explorat şi mai bine de 10 ore de gameplay la dispoziţie. Noul GTA oferă suport pentru controller şi s-a mişcat excelent pe telefonul Nexus 6P, deşi trebuie menţionat că există destul de multe device-uri cu care nu e compatibil, precum Xiaomi Mi Pad 2 sau Huawei Mate 8. Cu Galaxy S5 e compatibil totuşi.

 GTA Liberty City Stories Review (Huawei Nexus 6P): clasicul de pe PSP şi pe PS2 revine, acum cu misiuni scurte şi grafică îmbunătăţită (Video)

Ca în orice Grand Theft Auto care se respectă, veţi putea fura orice maşină şi asculta o mulţime de posturi radio, iar în vreme ce controlul vehiculelor pe 4 roţi e OK, motocicletele sunt aproape imposibil de manevrat. Veţi cumpăra şi arme şi sistemul de ţintire e unul destul de original, fixându-vă un crosshair care e uşor de mutat pe ecran. Puteti folosi și bâte și face misiuni legale cu ambulanța, taxiul, mașina de poliție sau pompieri.

Veţi putea schimba şi hainele folosite, dar şi unghiul camerei şi veţi interacţiona cu o mulţime de mafioţi fistichii şi trăzniţi. Acesta e un joc violent şi depravat, dar probabil vă aşteptaţi la asta. Parcă atmosfera e mai puţin pregnantă decât în San Andreas sau GTA 3 şi titlul pare făcut în grabă şi cu o poveste superficială.

În ciuda laudelor legate de grafică, modul în care e randată ploaia e jenant pentru anul 2016. Îi acordăm lui GTA Liberty City Stories nota de 9 din 10 şi el rămâne un joc destul de distractiv, deşi controversat. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Huawei Nexus 6P, prețuri actualizate:

 Review GTA Liberty City Stories, prezentat pe Huawei Nexus 6P

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×