HTC 10 într-o nouă serie de fotografii; lansarea oficială ar putea avea loc pe 19 aprilie

2.796 ori
<b>HTC 10 într-o nouă serie de fotografii; lansarea oficială ar putea avea loc pe 19 aprilie</b>Imaginile cu HTC 10 continuă să vină și astăzi, zi &icirc;n care tocmai ce am văzut și o nouă imagine 3D pentru produsul &icirc;n cauză. La doar c&acirc;teva ore după, iată că primim și fotografii reale cu viitorul flagship HTC, materiale ce...

Imaginile cu HTC 10 continuă să vină și astăzi, zi în care tocmai ce am văzut și o nouă imagine 3D pentru produsul în cauză. La doar câteva ore după, iată că primim și fotografii reale cu viitorul flagship HTC, materiale ce practic ne confirmă că într-adevăr acesta este design-ul ales de către taiwanezi.

De asemenea, se pare că data de 19 aprilie va fi ziua aleasă de către HTC pentru lansarea noului produs, unul ce aproape s-a dezvăluit în totalitate. Vom avea parte de unele elemente împrumutate de la HTC One A9, cum este cazul butonului home fizic și a butonului power/unlock cu textură specială pentru un grip mai bun.

HTC 10

Camera foto de pe spate este acum protejată de un inel metalic ce iese puțin în evidență, senzor însoțit și de un telemetru laser pentru focalizare. Reamintim și faptul că numeroase zvonuri indică HTC ca alegerea principală Google pentru dezvoltarea noului Nexus, afacere prin care taiwanezii s-ar putea pune pe picioare.

Pentru mai multe informații și discuții despre HTC 10, vă invităm pe forumul Mobilissimo ce poate fi accesat de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×