Iată povestea din spatele lui Flappy Bird și a retragerii sale; Cine este Nguyen Ha Dong?

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.162 ori
<b>Iată povestea din spatele lui Flappy Bird și a retragerii sale; Cine este Nguyen Ha Dong?</b>în acest weekend s-a vorbit numai despre Flappy Bird și retragerea sa din App Store și Google Play Store. Enervat de critică și viralitatea legate de produsul său, Nguyen Dong, dezvoltatorul acestui joc a retras titlul din magazinele de aplicații....

în acest weekend s-a vorbit numai despre Flappy Bird și retragerea sa din App Store și Google Play Store. Enervat de critică și viralitatea legate de produsul său, Nguyen Dong, dezvoltatorul acestui joc a retras titlul din magazinele de aplicații.

știți probabil că Flappy Bird este un joc de sub 1 MB, care implică pur și simplu apăsarea cu un singur deget pe ecran pentru a face o pasăre să își crească sau scadă altitudinea, pe măsură ce se strecoară printre țevi. Din start observăm că acele țevi sunt preluate din jocurile Mario și mă întreb dacă nu cumva Nintendo a trimis un "cease and desist" și de fapt de aceea a pierit jocul.

Interesant e că acest titlu există în App Store și pe iOS de foarte multe luni, încă din 2013, dar el a devenit viral atunci când a sosit pe Android luna trecută. Nguyen Ha Dong, creierul din spatele acestui joc este un tânăr de 29 de ani, care în ultimii ani a dezvoltat aproape 30 de jocuri și a ajuns să câștige 50.000 de dolari pe zi doar din reclamele din Flappy Bird.

Dezvoltatorul se plânge că acest joc i-a distrus viața simplă prin succesul său și că i-a tulburat liniștea. Mulți bănuiesc că e vorba de o strategie aici și de vânzarea jocului către o companie mare, de aceea a fost retras de pe store-uri. Voi ce părere aveți despre aventura vietnamezului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×