Flip Diving Review (UMi Max): simulator de plonjoane în apă, cu fizică ragdoll OK, risc de plictiseală (Video)

1.136 ori
<b>Flip Diving Review (UMi Max): simulator de plonjoane în apă, cu fizică ragdoll OK, risc de plictiseală (Video)</b>Când am văzut că Miniclip.com distribuie jocul acesta, am ştiut că trebuie să fie ceva special, altfel nu se băgau ei în acest proiect. Flip Diving este un titlu gratuit in Play Store, care se vrea a fi o întâlnire între un simulator de sărituri de la..

Când am văzut că Miniclip.com distribuie jocul acesta, am ştiut că trebuie să fie ceva special, altfel nu se băgau ei în acest proiect. Flip Diving este un titlu gratuit în Play Store, care se vrea a fi o întâlnire între un simulator de sărituri de la înălţime direct în apă şi un joc arcade cu control foarte simplu. L-am testat pe UMi Max.

Controlul e foarte simplu: apăsam pe ecran pentru a sări şi apoi ţinem apăsat pentru a ne face o bilă în aer şi apoi dăm drumul la apăsare pentru a cădea lin ca un fulg sau greu ca o nicovală. Trebuie să sărim când unghiul de salt e potrivit, altfel ne lovim în părţile moi şi trebuie să picăm fix între cele două conuri din apă. Dacă picăm pe burtă sau spate e cam game over.

Flip Diving Review (UMi Max): simulator de plonjoane în apă, cu fizică ragdoll OK, risc de plictiseală (Video)

Avem 3 runde de sărituri şi primim şi bani, cu care deblocăm personaje noi, sărituri noi (multe de altfel) şi ulterior vom debloca salturi din balon, copac sau alte zone dubioase, cu castele incluse. 50 de platforme de sărituri sunt incluse şi personaje precum un pinguin, un om supraponderal, om de afaceri şi altele. Putem înregistra cele mai haioase salturi şi să le partajăm cu prietenii aparent.

Fiecare personaj are o fizică unică şi atribute unice, excelent exemplificate la rostogolirea în aer. Sesiunile de gameplay sunt scurte şi nu mă omor după faptul că banii îi cheltuim de fapt pe o ruletă ce ne oferă la întâmplare personaje sau sărituri noi. Jocul e de nota 7.5 din 10 şi îl luaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

UMi Max, prețuri actualizate:

Review Flip Diving, joc prezentat pe telefonul UMi Max

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×