Jocul de mobil Game of War primeşte o reclamă cam matură şi medievală, cu adolescenţi cu arme masive (Video)

1.084 ori
<b>Jocul de mobil Game of War primeşte o reclamă cam matură şi medievală, cu adolescenţi cu arme masive (Video)</b>Cine nu a auzit de Game of War? Reclame la acest titlu sunt pe panouri în oraş, la TV, pe Facebook şi avem şi clipuri de multe milioane de dolari cu Kate Upton ca personaj principal. Ei bine, jocul lansat în..

Cine nu a auzit de Game of War? Reclame la acest titlu sunt pe panouri în oraş, la TV, pe Facebook şi avem şi clipuri de multe milioane de dolari cu Kate Upton ca personaj principal. Ei bine, jocul lansat în 2013 are acum şi o reclamă ceva mai controversată.

În ea doi adolescenţi se duelează cu arme medievale, după cum puteţi vedea mai jos. Pare o scenă desprinsă din ultimul sezon Game of Thrones, dar e doar un clip promo pentru un joc de strategie cu milioane de descărcări. Vedem un tânăr în vesta de zale, o arbaletă uriaşă, armuri strălucitoare, catapulte şi ne întrebam cât din clip e randare computerizată şi cât armă medievală autentică.

Există chiar şi un aparat de zbor, care clar e randat, nu prea bine de altfel spre finalul clipului. Pe numele său complet Game of War: Fire Age, titlul va permite atât să vă duelaţi cu alţi gameri, cât şi să construiţi oraşe, să adunaţi resurse, să antrenaţi trupe şi să faceţi research pentru a dezvolta noi tehnologii. În ciuda popularităţii sale, jocul are recenzii cu note modeste, dar marketingul uriaş l-a propulsat foarte sus în Store-uri.

Nu ne miră această abordare, mai ales că până şi Jason Statham are joc în Play Store, iar Kevin Spacey a fost imaginea unui Call of Duty, deci banii din aceasta industrie dau tonul promovării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×