Aceasta e probabil cea mai bună reclamă la un operator de telefonie: Optus Whalesong (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.518 ori
<b>Aceasta e probabil cea mai bună reclamă la un operator de telefonie: Optus Whalesong (Video)</b>​Multă vreme reclama de la Vodafone cu "musculiţa" a fost privită drept cea mai bună reclamă la un operator din toate timpurile. Ei bine, dragi cititori Mobilissimo.ro am găsit un nou pretendent la acest titlu. E vorba despre reclama la operatorul...

​Multă vreme reclama de la Vodafone cu "musculiţa" a fost privită drept cea mai bună reclamă la un operator din toate timpurile. Ei bine, dragi cititori Mobilissimo.ro am găsit un nou pretendent la acest titlu. E vorba despre reclama la operatorul australian Optus.

Acesta este al doilea cel mai mare operator din Australia şi a pus la punct un mic proiect de cercetare, ce a implicat biologi marini şi o orchestră. Ideea era de a imita sunetele pe care le fac balenele pentru a comunica. După ce orchestra a cântat câteva note similare cu sunetul emis de balenă şi-a făcut apariţia în larg şi un cetaceu.

E drept că reclama e reclamă şi nu ştim cât de autentică e apariţia lui Willy în apă, dar ideea rămâne magistrală. Se poate spune că de la "ciobanul Ghiţă" la această reclamă sunt ani lumină ca măiestrie a realizării unui spot publicitar. Unele reclame sunt atât de bune încât nici nu mai contează produsul pe care îl promovează, câtă vreme rămâne realizarea cinematografică şi ideea originală.

Şi acum marea întrebare: care reclama e mai bună, aceasta sau cea cu musculiţa Vodafone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×