Jocul românesc Link Twin e featured în App Store; Puzzle stilat cu 100 de nivele și poveste interesantă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 815 ori
<b>Jocul românesc Link Twin e featured în App Store;  Puzzle stilat cu 100 de nivele și poveste interesantă (Video)</b>În secțiunea featured din cadrul magazinului App Store avem o surpriză și anume jocul românesc Link Twin, un puzzle stilat ce aduce și o poveste interesantă. Acest titlu a fost prezentat inițial

Jocul românesc Link Twin are în spate o istorie interesantă şi după ce a fost disponibil în exclusivitate pe Android pe terminalele Samsung via Galaxy Apps, iată-l ajuns şi pe iOS. Mai mult decât atât, a ajuns să fie Featured în App Store, la categoria Games. Costă 1.99 euro şi pune la bătaie 100 de nivele.

Link Twin

Anunţat şi prezentat în luna mai a anului trecut, în cadrul Romanian Design Week, jocul a avut parte şi de un demo la Comic Con 2016. Lansarea oficială a venit totuşi în septembrie, titlul ajungând întâi pe Android gratuit. Varianta premium de pe iOS aduce o experienţă de joc îmbunătăţită, cu 5 capitole şi 100 de nivele. Veţi controla două personaje, Lily şi Tom, pe care le mişcaţi în tandem printr-un soi de labirinturi izometrice.

Link Twin

Fiecare capitol aduce şi noi mecanici de joc şi există şi o poveste de fundal, cu ajutorul căreia vom regăsi amintirile pierdute de Lily şi Tom. Cheia acestui joc e atmosfera zen şi faptul că nu te vei enerva atunci când te blochezi. Dezvoltatorii au numit Link Twin o "meditaţie asupra pierderii", care implică rezolvarea unui puzzle. Trebuie să mişcăm personajele printre pătrăţele, capcane, avem şi portaluri şi manete de activat. Totul se face cu swipe-uri.

Acesta este un produs al studioului romanesc Lorraine şi e publicat de Carbon, primul incubator românesc care sprijină startup-urile din industria de gaming. Puteţi descărca jocul de aici.   

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×