Jumpy Witch Review (Wiko Rainbow): un platformer ultra minimalist cu atmosfera gotică (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 734 ori
<b>Jumpy Witch Review (Wiko Rainbow): un platformer ultra minimalist cu atmosfera gotică (Video)</b>Atunci când am testat telefonul Wiko Rainbow, primit în teste de la Mobiletrend.ro, am decis să jucăm și câteva jocuri pe el. Printre ele se numără și Jumpy Witch (Jump on Die), care e disponibil gratuit in Play Store și e un platformer destul...

Atunci când am testat telefonul Wiko Rainbow, primit în teste de la Mobiletrend.ro, am decis să jucăm și câteva jocuri pe el. Printre ele se numără și Jumpy Witch (Jump on Die), care e disponibil gratuit in Play Store și e un platformer destul de minimalist.

Trebuie să recunosc că atunci când am descărcat jocul mă așteptam la ceva în genul faimosului Child of Light de pe PS Vita si PS4 și am fost păcălit de artworkul gotic al acestui joc. Ideea e că nu veți primi un platformer cu nivele, ci unul endless, în care controlul e simplu. Atingeți ecranul pentru a pluti și atingeți din nou pentru a crește altitudinea personajului. Din când în când va trebui să vă opriți pe câte o platformă, altfel rămâneți fără energie.

Jumpy Witch Review (Wiko Rainbow)

Pe măsură ce avansați destul de mulți metri veți putea debloca și scuturi și alte abilități speciale, iar platformele pe care aterizați devin tot mai mici și pline cu capcane. Jocul nu e deloc complex și e posibil ca unii dintre voi să fie plictisiți rapid de el, dar din punct de vedere artistic el este atractiv. Apreciez grafica și muzica de fundal, dar mulțimea de reclame e cam enervantă.

în fine, Jumpy Witch nu e un joc pentru oricine, dar mai toată lumea îl va găsi atractiv, dacă gusta arta gotică. îi acordăm o notă de 7 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Jumpy Witch Review (Wiko Rainbow)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×