Sword of Xolan Review (Allview X3 Soul): platformer de acţiune fix ca pe vremuri, un joc cu o savoare unică (Video)

1.460 ori
<b>Sword of Xolan Review (Allview X3 Soul): platformer de acţiune fix ca pe vremuri, un joc cu o savoare unică (Video)</b>Sword of Xolan este un joc care mi-a fost recomandat de un cititor Mobilissimo.ro şi e o surpriză plăcută, în ideea că e un platformer fix ca cele pe care le jucăm la ora de informatică în şcoala generală. L-am testat pe telefonul Allview X3 Soul şi..

Sword of Xolan este un joc care mi-a fost recomandat de un cititor Mobilissimo.ro şi e o surpriză plăcută, în ideea că e un platformer fix ca cele pe care le jucăm la ora de informatică în şcoala generală. L-am testat pe telefonul Allview X3 Soul şi aflaţi mai multe detalii mai jos.

Titlul e gratuit in Play Store şi ne oferă un control foarte intuitiv, cu un buton forward şi back, un buton de jump (cu posibilitate de double jump), dar şi un buton pentru sabie şi unul pentru a trage cu bile de foc. Ca în orice joc old school, avem inimioare drept "viaţă" şi le pierdem la fiecare atingere de inamic sau lovitură încasată.

Nivelele sunt destul de scurte şi avem 30 de la dispoziţie, în 3 universuri diferite, cu câte un boss disponibil la fiecare set de 10 nivele. În plus, există şi 9 challenge-uri pe bază de timp limită de îndeplinit şi 30 de tipuri de inamici ne stau la dispoziţie. Am văzut zombii, creaturi înaripate, melci care scuipă acid şi buburuze ucigaşe.

Review Sword of Xolan, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul

Vom aduna monede în joc şi la fiecare 1500 de bănuţi vom cheltui suma pe o carte de joc ce aduce o abilitate în plus, precum o creştere a numărului de inimi sau a cantităţii de bani încasaţi spre exemplu. Adunăm şi poţiuni pentru a putea arunca cu acele bile de foc şi avem ca scop salvarea a 3 personaje ascunse în cuşti în fiecare nivel.

Grafica pixelată old school e excelentă şi level designul e inteligent. Mai putem face şi swipe în jos pentru a cobora în anumite zone, pe scânduri în special şi ajunge la zone inaccesibile. Acest joc m-a făcut să mă simt ca în anii 90 şi merită nota 9.3 pentru că este excelent. Îl găsiţi aici pentru Android, sau aici pentru iOS.

Prețul actual al lui Allview X3 Soul, îl puteți afla de pe eMAG.

Review Sword of Xolan, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×