NBA Live Mobile Review (Samsung Galaxy A7 2016): cel mai distractiv simulator sportiv de pe mobil (Video)

1.802 ori
<b>NBA Live Mobile Review (Samsung Galaxy A7 2016): cel mai distractiv simulator sportiv de pe mobil (Video)</b>Samsung Galaxy A7 (2016) nu ar fi putut fi forjat la potenţial maxim fără un joc testat pe acest device şi exact asta am făcut. E vorba despre NBA Live Mobile, gratuit in Play Store şi cu care ne-am distrat de minune pe acest phablet. &nbsp; Jocul...

Samsung Galaxy A7 (2016) nu ar fi putut fi forjat la potenţial maxim fără un joc testat pe acest device şi exact asta am făcut. E vorba despre NBA Live Mobile, gratuit in Play Store şi cu care ne-am distrat de minune pe acest phablet.

Jocul are o grafică excelentă şi e de tip FIFA Ultimate Team, cu echipe fantasy şi nu reale, pe care le asamblăm cu cărţi de joc ale vedetelor din NBA. Lansat în luna februarie a acestui an, NBA Live Mobile se controlează cu stickul virtual din stânga pentru deplasare şi are butoane speciale pentru blocare sau capac pus adversarilor. Putem arunca la coş şi avem şi un meter care se încarcă rapid şi trebuie atins fix în punctul verde dacă vrem să nimerim inelul. Există și posibilitatea de dribling și alergare cu același buton.

Am ratat des aruncarile şi nivelul de dificultate a fost mare, iar jucătorii buni sunt greu de obţinut aici. Există şi posibilitatea de a face un slam dunk, dacă efectuăm combinaţii de butoane virtuale, iar mereu la final de sfert al meciului timpul va fi în slow motion şi totul va părea mai dramatic. Meciurile durează 4 sferturi, a câte 2 minute şi din păcate coşurile de 3 puncte nu prea intră.

NBA Live Mobile Review (Samsung Galaxy A7 2016): cel mai distractiv simulator sportiv de pe mobil (Video)

Există şi meciuri PvP, care sunt ceva mai uşoare decât cele contra AI-ului. În plus avem şi provocări zilnice, precum aruncatul la coş din diferite poziţii într-un timp limită, revenirea din urmă la câteva puncte distanţă sau alte task-uri. Din păcate pachetele cu cărţi ale jucătorilor sunt foarte scumpe şi e greu să avansezi şi să obţii jucători buni în acest titlu.

Aveţi nevoie şi de de Coins şi de NBA Cash şi există şi un Stamina Meter, care ne dă voie să jucăm doar câteva meciuri. Animaţiile sunt excelente şi diferite cascadorii şi mişcări speciale fac deliciul ultimelor secunde din rundele de joc. Pasionaţii de baschet nu au voie să rateze acest joc şi în general fanii EA ar trebui să îl încerce, deşi are nivel ridicat de dificultate. Îi acordăm un 9.2 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy A7 2016, preșuri actualizate:

Review joc NBA Live Mobile, prezentat pe telefonul Samsung Galaxy A7 2016

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×