Need for Speed Carbon in cursa catre telefon

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.356 ori
<b>Need for Speed Carbon in cursa catre telefon</b>Jocul de la EA, care a inregistrat un succes enorm primeste acum si o varianta de telefon mobil. Creata de EA Mobile Romania, aceasta varianta poate fi descarcata pe telefonul dumneavoastra oricand cu ajutorul portalului Vodafone live. Subdivizia din...

Jocul de la EA, care a inregistrat un succes enorm primeste acum si o varianta de telefon mobil. Creata de EA Mobile Romania, aceasta varianta poate fi descarcata pe telefonul dumneavoastra oricand cu ajutorul portalului Vodafone live.

Subdivizia din Romania a Electronic Arts, sectiunea Mobile a mai produs si alte jocuri de succes, printre care FIFA World Cup 2006 Mobile sau Medal of Honour 2006 Mobile. Ia-ti portia zilnica de adrenalina cu ajutorul celui mai bun joc de curse din ultimii ani, varianta pentru terminalele mobile. Curse la viteza maxima, trafic infernal, politia pe urmele voastre, sunt aspectele cele mai de neglijat in acest joc dedicat vitezomanilor.

Castigand cursele, vei obtine bani pe care ii vei folosi sa iti tunezi masina, sau sa iti cumperi una mai performanta. Provoaca gastile adversare la curse mortale, care vor avea loc inclusiv in Carbon Canyon, unde va veti lupta cu liderii acestor gasti. Daca ii veti invinge veti debloca noi curse, orase, masini si upgradeuri pentru bolizii prezenti in joc. Un joc premiat si recunoscut drept regele jocurilor de gen nu va dezamagi nici pe telefonul mobil, oferind o grafica de exceptie si o calitate a sunetului similara cu versiunea de PC sau console.

Iata ca sunt si jocuri de renume produse in Romania, sau portate de pe alte platforme si putem doar sa asteptam si alte productii de calitate de la  EA Mobile Romania.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×