Orange România lansează Colonizarea: te joci la Orange Smart Shops şi câştigi excursie la NASA, telefoane Galaxy S9 şi mulţi giga

2.325 ori
<b>Orange România lansează Colonizarea: te joci la Orange Smart Shops şi câştigi excursie la NASA, telefoane Galaxy S9 şi mulţi giga</b>În această zi frumoasă de primăvară operatorul Orange România a găzduit un eveniment special de presă cu scopul de a lansa Colonizarea. Acesta poate fi descris drept un concurs, unul la care abonații și utilizatorii prepay Orange pot participa

Orange România a anunţat astăzi startul proiectului Colonizarea, o serie de jocuri menite să simuleze amartizarea pe care o tot aşteptăm de la Elon Musk. Aceste jocuri din cadrul #Colonizarea se pot juca doar la reprezentanțele Orange Smart Shop, 25 la număr în toată ţara. Cine se joacă primeşte şi puncte, iar punctele vă aduc o excursie de două persoane la NASA şi telefoane Samsung Galaxy S9.

Orange Romania Colonizarea

Colonizarea face parte din platforma Tech a Break şi este primul joc interactiv disponibil în magazinele Orange de tip Orange Smart Shop. Veţi juca 6 etape ale jocului, câte una pe un alt terminal. Astfel, aveţi posibilitatea de a fi Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de Zbor, Atlet sau Biolog. Spre exemplu dacă alegeţi Atlet vă puneţi la mână o brăţară de fitness Samsung şi pulsul vostru devine o serie de obstacole în calea unui personaj pe un ecran de telefon Galaxy S9.

Orange Romania Colonizarea

Faceţi swipe în sus pentru a sări peste obstacole şi a aduna canistre cu oxigen. Avem şi un joc pe headset Gear VR de generaţie nouă, în care folosim joystickul pentru a trage în meteoriţi şi ne mişcăm capul pentru a mişca nava şi a îi evita. Dacă am ales Biolog vom face swipe pentru a pune seminţele în pământ şi apoi trebuie să le udăm, culegem şi cultivăm din ce în ce mai repede. Mai este şi un joc în care navigăm cu o navetă spaţială printre asteroizi, folosind accelerometrul unei tablete şi un joc în care trebuie să amartizăm şi să compensăm greutatea unei rachete cu boostere pe ecran.

Orange Romania Colonizarea

În plus avem şi un joc de memorie în care trebuie să reţinem poza văzută anterior pe display. Toate acestea vă aduc puncte, care sunt contorizate în aplicaţia Orange. Trebuie să vă logaţi cu propriul număr de telefon şi un user. Sunt acceptate şi numere din alte reţele. Marele premiu este o excursie la NASA, de 2 persoane, apoi există şi 6 telefoane Galaxy S9 şi o sumedenie de vouchere la telefoane, tablete şi accesorii Samsung.

Orange Romania Colonizarea

Clienţii Orange pot câştiga până la 10 GB de net. Reţineţi că telefoanele Galaxy S9 se acordă prin tragere la sorţi dacă aţi atins 2000 de puncte, iar pentru excursia NASA aveţi nevoie de 4000 de puncte pentru a intra în tragerea la sorţi. Campania se încheie pe 3 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×