Orange România oferă extra Internet şi telefoane 4G la zero euro, prin lansarea noilor abonamente Orange Me

Autor:  | Publicat în:  Orange 8.721 ori
<b>Orange România oferă extra Internet şi telefoane 4G la zero euro, prin lansarea noilor abonamente Orange Me</b>Operatorul Orange România va oferi de astăzi extra internet și telefoane 4G la zero euro odată cu lansarea noilor abonamente Orange ME. Aflăm că aceste noi planuri tarifare propuse de către operatorul telecom includ beneficii variate de la

Orange România lansează la început de vară noi variante de abonamente Orange Me, unele care aduc extra Internet şi oferte cu telefoane 4G la zero euro. Un bonus binevenit pentru cei care sunt tentaţi de pachetele Love e faptul că primiţi un smart TV 4K în rate.

Revenind totuşi la noile abonamente Orange Me, acestea vă permit să porniţi de la Orange Me cel de bază cu 10 euro pe lună, plus un smartphone 4G. Există şi opţiunea Orange Me Start, care oferă posibilitatea de a cumpăra telefoane la preţuri atractive în rate. Abonaţii Orange Me au parte de apeluri şi mesaje nelimitate la nivel naţional şi în roaming în Spaţiul Economic European.

Este inclus şi extra net şi sunt oferite telefoane 4G la zero euro prin Buy Back cu orice abonament. Avantajul lui Orange Me Start e că nu implică drumuri extra, acte extra sau proces complicat de achiziţie. Puteţi cumpăra telefoane în 24 de rate fără avans, cu plata pe factura Orange.

Cât despre Oferta Love, aflaţi că acei clienti Orange care au abonament de voce şi aleg şi un abonament TV digital şi Internet prin fibră primesc HBO fără extra costuri între 1 şi 3 luni în funcţie de abonament. Cele mai noi televizoare smart 4K sunt de asemenea în oferta Love în rate.

Cine a ales abonament Orange Me Start va primi şi reduceri la pachetele Orange Love şi Orange Family. Detalii extra găsiți pe site-ul orange.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×