În 2017, Orange România a fost furnizorul cu cele mai mari viteze de acces medii la internet fix din țară

842 ori
<b>În 2017, Orange România a fost furnizorul cu cele mai mari viteze de acces medii la internet fix din țară</b>Aflăm astăzi prin intermediul unui raport marca ANCOM cum s-a prezentat topul celor mai mari viteze de acces medii la internet fix în anul 2017. Acest clasament al furnizorilor de servicii internet fix

După ce în luna mai a acestui an, cei de la ANCOM dezvăluiau topul celor mai rapide conexiuni mobile din trimestrul 1 al anului, iată că acum este momentul să aflăm și care a fost furnizorul de internet fix care anul trecut a oferit cele mai mari viteze de acces medii. Aceste date au fost adunate de către unealta Netograf.ro deținută de către ANCOM și descoperiți din rândurile de mai jos care au fost furnizorii ce s-au remarcat pe piața locală.

Top internet fix

Din câte puteți remarca privind statisticile de mai sus, Orange România a fost în vârful acestui clasament cu o viteză medie de download la internet fix de 300.45 Mbps și o viteză de upload medie de 78.90 Mbps. Pe locul secund se află RCS & RDS, furnizor care a distribuit servicii de internet fix cu viteze medii de acces de 220.14 Mbps la download, respectiv 67.22 Mbps la upload.

Podiumul este închis de către UPC România care a înregistrat o viteză medie de 178.35 Mbps la download, respectiv 73.49 Mbps la upload. Rezultatele sunt foarte interesante și un motiv pentru care Orange a fost capabilă să ofere asemenea viteze de acces se datorează și contractului încheiat cu Telekom România pentru accesul la rețeaua fixă urbană de fibră optică a operatorului ce promovează culoarea magenta.

Pe de altă parte RCS & RDS susține că aceste statistici nu sunt relevante datorită numărului mic de teste realizate în rețeaua Orange România de către utilizatorii la internet fix. Operatorul de față este de părere că pentru relevanță este necesar ca numărul minim de teste să fie de ordinul miilor. Un răspuns detaliat a fost dat de către ANCOM ca urmare a acestei declarații și îl puteți găsi pe site-ul economie.hotnews.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×