Bătălia camerelor: OnePlus 6 versus Samsung Galaxy S9+; Învingătorul e previzibil, dar sunt și multe egaluri (Video)

5.194 ori
<b>Bătălia camerelor: OnePlus 6 versus Samsung Galaxy S9+; Învingătorul e previzibil, dar sunt și multe egaluri (Video)</b>De la ultima comparație foto-video marca SuperSaf pe care v-am prezentat-o aici a trecut ceva vreme, dar astăzi revenim cu ceva foarte interesant și anume cu un duel dintre OnePlus 6 și nimeni altul decât Samsung Galaxy S9+ care se remarcă

Simt că a trecut prea multă vreme de când v-am prezentat ultima oară o bătălie a camerelor marca SuperSaf. Celebrul YouTuber a pus mâna pe recent lansatul OnePlus 6 şi a decis să îl compare cu Samsung Galaxy S9+, evident la capitolul cameră. A făcut teste ample, foto şi video şi rezultatul îl vedeţi mai jos.

OnePlus 6 vs Galaxy S9+

OnePlus 6 este un telefon cu o cameră duală de 16 MP + 20 MP în spate, cu stabilizare optică şi deschidere F/1.7, plus bliţ dual LED. Are şi filmare 4K la 60 FPS şi o cameră frontală de 16 MP. Galaxy S9+ este cunoscut pentru camera sa duală cu diafragmă variabilă şi senzor de 12 MP + 12 MP, stabilizare optică excelentă şi zoom optic 2X. În faţă are o cameră de 8 MP.

OnePlus 6 vs Galaxy S9+

Forţând puţin nota am putea spune că Galaxy S9+ costă aproape dublu faţă de OnePlus 6, judecând după debutul momentelor ambelor terminale (519 versus 1000 de euro). Ce am remarcat din start la clipul lui SuperSaf e că microfonul lui Galaxy S9+ se aude foarte, foarte încet pe lângă cel de pe OnePlus 6. Cred că îl ţinea acoperit, altfel nu îmi explic. Mi se pare şi că barba YouTuberului arăta mai clar pe OnePlus 6 la filmarea cu camera frontală.

OnePlus 6 vs Galaxy S9+

Galaxy S9+ are un plus pe partea de zoom, datorită zoomului optic. La testul de stabilizare consider că ambele telefoane se comportă la fel de bine, nici unul neavând probleme cu refocalizarea sau vreun flicker. În ce priveşte captura foto, ambele telefoane stau excelent la claritate şi culori. În condiţii de dynamic range dificil, cu acel soare în fundal, Galaxy S9+ se descurcă mai bine, în vreme ce OnePlus 6 "umflă" soarele.

OnePlus 6 vs Galaxy S9+

Telefonul OnePlus 6 prinde extra detalii la crop datorită rezoluţiei mai ridicate a camerelor principale.. Cu toate acestea când dai zoom din aparat claritatea e mai bună la Galaxy S9+ datorită zoomului optic. La captura Bokeh e greu să dăm un câştigător, deci aş zice că e egalitate şi blurul e de calitate in fundal. OnePlus 6 obţine un dynamic range mai bun la acel Portret al lui Supersaft. Apare totuşi un pic de zgomot extra la același OnePlus.

OnePlus 6 vs Galaxy S9+

La captura low light câştigătorul e de departe Samsung Galaxy S9+, afară la culori şi luminozitate, iar la interior aproape că nu mai e nevoie de comentariu. Cu OnePlus 6 aproape că nu mai vezi nimic în cadru, focalizarea fiind pierdută la lumina minimă.

Ce trebuie reţinut? Egalitate la selfie, cu un plus la detaliile camerei lui OnePlus 6, egalitate şi la stabilizarea filmarii, dar la dynamic range, detalii la zoom şi la captură low light câştigă Samsung. O bătălie mai strânsă decât mă aşteptam, sincer să fiu. Aşteptăm acum şi noi telefonul pentru a îl testa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×