Samsung Electronics România anunță numirea lui Tiberiu Dobre în funcția de Șef al Diviziei Telecom

557 ori
<b>Samsung Electronics România anunță numirea lui Tiberiu Dobre în funcția de Șef al Diviziei Telecom</b>Suntem informați astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre o modificare făcută la nivel de conducere în cadrul companiei Samsung Electronics România, schimbare ce constă în preluarea postului de șef al diviziei telecom de către

Un comunicat de presă proaspăt ajuns în inbox-ul nostru ne aduce detalii despre o schimbare făcută la nivel de conducere în cadrul companiei Samsung Electronics România, acolo unde postul de Șef al diviziei Telecom este preluat de către Tiberiu Dobre.

Acesta s-a alăturat echipei Samsung încă din această lună și suntem informați că în noul său rol va fi responsabil de strategia înregului portofoliu de produse telecom, cât și de rezultatele de vânzări ale companiei pe acest segment.

Filosofia Samsung este că evoluția și inovația sunt posibile doar prin provocarea limitelor. Mă bucur că am acceptat provocarea de a mă alătura companiei și că am ocazia, astfel, să îmi aduc propria contribuție în dezvoltarea filosofiei de brand și în creșterea business-ului local. Sunt convins că împreună vom reuși să depășim limitele și să redefinim modalitatea în care comunicăm.

Aveți mai sus o declarație oficială din partea lui Tiberiu Dobre și mai aflați pe această cale faptul că noul Șef al Diviziei Telecom Samsung România și-a început cariera în domeniul asigurărilor la Generali, ca Regional Sales Manager, apoi ca National Sales Manager în cadrul Allianz Țiriac.

Are o experiență de aproximativ 15 ani în domeniul IT&C și a lucrat și pe postul de Account Manager în cadrul Nokia între anii 2003 - 2008. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×