Parking Mania Review (Sony Xperia M5): un joc frustrant de reflexe şi îndemânare, necesită multă răbdare (Video)

1.184 ori
<b>Parking Mania Review (Sony Xperia M5): un joc frustrant de reflexe şi îndemânare, necesită multă răbdare (Video)</b>Parking Mania nu e un joc deloc nou, dar am dorit să onorăm cererea unui cititor şi să &icirc;i realizăm recenzia. Acest titlu e unul bazat pe reflexe şi răbdare şi simulează o parcare paralelă, uneori chiar cu multiple vehicule per nivel....

Parking Mania nu e un joc deloc nou, dar am dorit să onorăm cererea unui cititor şi să îi realizăm recenzia. Acest titlu e unul bazat pe reflexe şi răbdare şi simulează o parcare paralelă, uneori chiar cu multiple vehicule per nivel.

Titlul e disponibil gratuit in Play Store şi a fost testat pe Sony Xperia M5. El vine de la Chillingo şi debuta în anul 2009, ajungând pe foarte multe platforme. Există numeroase modalităţi de a controla vehiculele, printre care şi tilt, swipe, slider şi chiar şi un soi de mic volan virtual. 175 de nivele sunt puse la dispoziţie de producătorii jocului, împreună cu 80 de vehicule, printre care şi taxiuri şi maşini sport şi camioane.

Parking Mania Review (Sony Xperia M5): un joc frustrant de reflexe şi îndemânare, necesită multă răbdare (Video)

Pe lângă încercarea de a controla vehiculul centimetru centimetru, trebuie să aveţi uneori grijă şi la trafic şi la maşinile din parcare. Odată lovite ele pornesc o alarmă infernală, care te cam împiedica să te concentrezi. Aveţi un număr limitat de lovituri de maşini permise, apoi trebuie să o luaţi de la capăt. Titlul are foarte multe reclame, ocupa în jur de 50 MB şi e cam frustrant.

Level design-ul e bunicel, dar camera fixată ne duce într-o eră cam învechită a jocurilor arcade. Grafica e de desen animat, dar suficient de bună pentru un joc de genul. Câtă vreme ai răbdare şi reflexe, Parking Mania poate fi amuzant, dar frustrarea apare inevitabil. Îi acordăm nota 7.5 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul telefonului pe care am testat jocul, îl puteți afla de aici.

Review Parking Mania prezentat pe Sony Xperia M5

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×