Platform Panic Review (Chuwi Vi8): joc casual cu nivele imprevizibile, grafică 16 bit (Video)

638 ori
<b>Platform Panic Review (Chuwi Vi8): joc casual cu nivele imprevizibile, grafică 16 bit (Video)</b>Băieţii de la Nitrome se &icirc;ntrec &icirc;n jocuri care ar fi fost geniale pe Gameboy cu mai bine de 20 de ani &icirc;n urmă. Printre ele se numără şi Platform Panic, pe care l-am testat pe tableta Chuwi Vi8. Jocul e disponibil gratuit in Play...

Băieţii de la Nitrome se întrec în jocuri care ar fi fost geniale pe Gameboy cu mai bine de 20 de ani în urmă. Printre ele se numără şi Platform Panic, pe care l-am testat pe tableta Chuwi Vi8. Jocul e disponibil gratuit in Play Store şi aflaţi mai multe detalii despre el mai jos.

Acesta este un platformer cu gameplay de tip one tap, lansat în decembrie 2014 şi care aduce grafică 16 bit. De fiecare dată când jucaţi este încărcat un alt nivel, făcând imposibilă dezvoltarea unei strategii, deşi dacă jucaţi destul vă puteţi pregăti pentru capcanele care vă vor apărea în cale. Veţi aduna monede pentru a debloca noi personaje, iar acest joc e destul de greu şi frustrant, aducând uneori cu Flappy Bird, ca enervare provocata gamerului.

Platform Panic Review (Chuwi Vi8): joc casual cu nivele imprevizibile, grafică 16 bit (Video)

Veţi face swipe în sus pentru a sări şi veţi putea vedea o reclamă pentru a mai primi o viaţă. Capcanele pot cădea de sus ca nişte ţepi, vă pot aştepta în cale sub formă de lasere, roboţi, rachete sau alţi inamici ţepoşi. Personajul controlat merge automat în dreapta sau stânga şi puteţi să îi schimbaţi direcţia făcând swipe în dreapta sau stânga. Vor exista şi lifturi şi mecanisme care deblochează uşi, dacă reuşiţi să treceţi de câteva ecrane consecutive.

Jocul provoacă dependență, poate fi jucat în sesiuni foarte scurte şi are o varietate mare de camere. Eu am numărat peste 16 diferite şi sunt sigur că sunt mai multe. Dacă ştii cum să iei acest joc, vei realiza potenţialul său şi faptul că te surprinde mereu e un mare plus. Îi acordăm nota 9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Review Platform Panic, prezentat pe tableta Chuwi Vi8

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×