Prezentare carcase Samsung Galaxy S6 Ringke primite de la Eastcom.ro + Concurs; accesorii arătoase cu prețuri accesibile

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.585 ori
<b>Prezentare carcase Samsung Galaxy S6 Ringke primite de la Eastcom.ro + Concurs; accesorii arătoase cu prețuri accesibile</b>Printre terminalele ce au șanse destul de mari la titlul de telefonul anului &icirc;n 2015, se numără și Samsung Galaxy S6, un terminal de top a cărui recenzie v-am prezentat-o la scurt timp de la debutul său din cadrul MWC 2015. Pentru posesorii de...

Printre terminalele ce au șanse destul de mari la titlul de telefonul anului în 2015, se numără și Samsung Galaxy S6, un terminal de top a cărui recenzie v-am prezentat-o la scurt timp de la debutul său din cadrul MWC 2015. Pentru posesorii de Galaxy S6 avem astăzi un concurs special pus la cale împreună cu cei de la EastCom.ro.

Mai precis, este vorba despre 7 carcase Ringke pe care EastCom.ro le comercializează în acest moment pe site, platformă ce poate fi găsită la această adresă. Împreună cu aceștia, punem cele 7 carcase la bătaie, accesorii ce pot fi câștigate la un concurs despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos. Dar mai întâi, haideți să vedem despre ce carcase este vorba.

1) Ringke Fusion - 2 modele

Prima dintre acestea, este modelul Ringke Fusion Crystal View, o carcasă transparentă hybrid realizată dintr-o combinație de TPU flexibil pentru rama telefonului, respectiv din plastic dur pe spate, menit să protejeze terminalul. EastCom ne-a trimis două versiuni ce pot fi câștigate de voi, una complet transparentă, și o alta cu spate transparent și margine de culoare neagră.

Ringke Fusion Crystal View

De menționat faptul că acest tip de carcasă oferă și protecții de tip capac pentru butoane, portul usb și pentru jack-ul audio. În pachetul carcasei vom primi o folie pentru display, dar și una pentru spatele telefonului. Prețul acestui accesoriu este acum de 49 lei.

2) Ringke Slim - 3 modele

Printre accesoriile primite se numără și 3 carcase Ringke SLIM, modele ce vin în trei variante diferite: transparent, negru și auriu. Aceasta este o carcasă cu design minimalist fabricată dintr-un policarbonat, unul durabil ce nu contribuie cu mult la greutatea device-ului. În timp ce versiunea transparentă permite ca design-ul telefonului să fie la vedere, modelele pe auriu și negru aduc un plus de eleganță. Cele din urmă beneficiază de o vopsea mată pe care amprentele nu vor zăbovi prea mult timp.

Ringke Slim

Ca și conținut, beneficiem de o folie de protecție pentru display. Aflați că cei de la Eastcom comercializează acest tip de carcasă la un preț de 39 lei.

3) Ringke Armor MAX - 2 modele

Nu în ultimul rând, se află carcasa Ringke MAX pe care noi am primit-o în 2 variante, una de culoare neagră - Gun Metal, și o altă aurie numită Royal Gold. Aceasta este de departe cea mai rugged carcasă din lista de astăzi, un model ce oferă protecție pentru butoanele de volum și power, dar și pentru portul microUSB v2.0, respectiv pentru jack-ul audio.

Ringke Armor MAX

Ringke MAX este compusă dintr-un strat de material moale TPU ce se aplică pe terminal, și un alt strat din policarbonat dur ce se aplică ulterior deasupra. Totodată, carcasa dispune la interior de o matrice specială pentru disiparea căldurii, și de o folie de protecție pentru display. EastCom vinde acest produs pentru suma de 75 lei, accesoriu de beneficiază de garanție pentru 6 luni.

Pe lângă aceste carcase, am primit de la EastCom.ro și o folie de sticlă pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S5, accesoriu ultra-rezistent cu preț de 25 lei, ce poate fi de asemenea câștigat la concursul de astăzi.

După cum vă informam și într-un articol precedent, East Com Trading este distribuitor de accesorii, încărcătoare, dar și de baterii externe, pentru o serie de magazine din România, cum este cazul eMAG.ro, Cel.ro, respectiv Ilex. În acest moment, pe site-ul EastCom sunt comercializate și căști audio produse de Beats și Mpower.

Revenind la concurs, iată și regulile ce trebuie îndeplinite pentru ca intrarea voastră în tragerea la sorți să fie validă:

  • Like la pagina de Facebook Eastcom.ro
  • Vizitaţi site-ul Eastcom.ro
  • Enumerați printr-un comentariu la acest articol, trei produse din categorii diferite, comercializate de eastcom.ro
  • Dați share public acestui articol, pe contul personal de Facebook

Cele 4 capturi vor trebui trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiectul "Concurs carcase Samsung Galaxy S6 Eastcom.ro", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Tragerea la sorți va avea loc pe data de 20 noiembrie la ora 21 prin Random.org.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×