Google promite că meniul de sharing din Android va deveni mai rapid; Probabil update-ul va sosi odată cu Android Q

1.590 ori
<b>Google promite că meniul de sharing din Android va deveni mai rapid; Probabil update-ul va sosi odată cu Android Q</b>Deși în ultimii ani funcțiile incluse în Android au contribuit la o experiență mult mai bună pentru utilizator, există în continuare o problemă semnalată de către acesta și anume meniul de sharing care nu a ținut pasul cu evoluția. Mulți afirmă că

Cu toate că în ultimii ani sistemul de operare Android a adus numeroase funcții la pachet menite să ducă la un nou nivel experiența de utilizare, există în continuare o problemă destul de serioasă semnalată de către utilizatori. Este vorba despre meniul de sharing care aparent nu a ținut pasul cu evoluția și care la ora actuală este destul de încet comparativ cu celelalte secțiuni din Android.

În acest sens cei de la Google pregătesc modificări, veste confirmată chiar de către Dave Burke (VP departament inginerie Android) pe pagina sa personală de Twitter. Acesta spune că Google lucrează în ritm constant la un fix menit să rezolve problema întâmpinată de către utilizatori.

Deși nu este o prioritate, Google trebuie să rezvole problema rapid, la fel de rapid precum a reușit să schimbe emoji-ul greșit pentru hamburger anul trecut. Nu știm exact când va sosi noul meniu de sharing actualizat, dar zvonuri indică posibilitatea ca acesta să își facă apariția în versiunea preview Android Q, versiune care apropo va sosi mai devreme decât de obicei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×