Rabbids Big Bang review: un puzzle gravitațional amuzant, dar cu control ușor dereglat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 911 ori
<b>Rabbids Big Bang review: un puzzle gravitațional amuzant, dar cu control ușor dereglat (Video)</b>Ubisoft este cunoscută pentru câteva francize care i-au adus succesul, printre care și Assassin&#39;s Creed și Rayman. Aceasta din urmă s-a ramificat în aventurile celebrului Rayman, dar și ale companionilor săi numiți Rabbids. Acești iepuri...

Ubisoft este cunoscută pentru câteva francize care i-au adus succesul, printre care și Assassin's Creed și Rayman. Aceasta din urmă s-a ramificat în aventurile celebrului Rayman, dar și ale companionilor săi numiți Rabbids. Acești iepuri nebuni au primit acum pe iOS și Android propriul lor joc numit Rabbids Big Bang.

Titlul a fost testat de mine pe iPad Mini și după cum vedeți e un puzzle gravitațional amuzant. El amintește ușor de Angry Birds Space și costă 1 dolar. Ideea este simplă: un iepure îl lovește pe altul cu o bâtă de baseball și îl proiectează în orbita unei planete, de unde iepurele lovit trebuie să zboare către diferite tinte folosindu-și jetpack-ul. Acesta are combustibil limitat, deci trebuie să calcuati cu mare grijă traiectoria iepurelui. Va veți lovi de OZN-uri, sateliti, planete cu atractie mai puternica sau mai slaba si chiar si vaci stelare.

Fiecare misiune vă va acorda 3 "stele", în acest caz capete de iepuri, în funcție de cât de rapid o terminați. Veți primi și monede la finalul fiecărui nivel, pe care le cheltuiți pe diferite costume amuzante sau pe combustibil în plus pentru jetpack. Problema la acest joc e că deși e amuzant, haios și nebunesc, el are un control cam șubred. Direcția pe care o imprimați iepurelui nu respecta nici o fizică, iar comenzile nu sunt chiar precise.

De aceea Rabbids Big Bang primește o notă de 7 din 10 și îl descărcați de aici pe Android și de aici pe iOS.

Prețul actual al lui iPad Mini îl puteți afla de pe eMAG.ro.

​Rabbids Big Bang review

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×