Ce telefoane a prezentat General Mobile la MWC 2009

1.351 ori
<b>Ce telefoane a prezentat General Mobile la MWC 2009</b>Cel mai interesant produs prezentat de catre General Mobile la Mobile World Congress 2009 a fost handsetul DSTL1, asemanator cu Touch Diamond si dotat cu Android si doua sloturi pentru cartele SIM, dar compania a avut mai multe noi terminale la standul...

Cel mai interesant produs prezentat de catre General Mobile la Mobile World Congress 2009 a fost handsetul DSTL1, asemanator cu Touch Diamond si dotat cu Android si doua sloturi pentru cartele SIM, dar compania a avut mai multe noi terminale la standul sau, despre care vom vorbi imediat.

General Mobile a prezentat si noul terminal DST 250, din imaginea de mai sus, considerat drept "cel mai mic slider si telefon dual SIM din lume". Este bizar felul in care se face reclama acestui handset, printr-un motto ce implica faptul ca utilizatorul va tine in mana doar telefonul si... propria-i transpiratie a palmelor.

Revenind la General Mobile, acestia au mai prezentat si cateva clone ale lui Nokia Supernova, o imitatie dupa Nokia 8800 si cateva terminale anonime, in special slidere care apartin pietei low end.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×