Dots and Co Review (Huawei P9 Lite): evoluţie mică, dar binevenită a predecesorului, acum şi cu... mascote (Video)

1.362 ori
<b>Dots and Co Review (Huawei P9 Lite): evoluţie mică, dar binevenită a predecesorului, acum şi cu... mascote (Video)</b>Seria de jocuri Dots a prins la public, deşi aparent e vorba despre un puzzle banal, ce implică conectarea unor mici pictograme într-un careu, cu mişcări limitate. Ei bine, Dots and Co e cel mai nou din serie şi e gratuit in Play Store, iar noi l-am..

Seria de jocuri Dots a prins la public, deşi aparent e vorba despre un puzzle banal, ce implică conectarea unor mici pictograme într-un careu, cu mişcări limitate. Ei bine, Dots and Co e cel mai nou din serie şi e gratuit in Play Store, iar noi l-am testat pe Huawei P9 Lite.

Lansat în iulie 2016, jocul implică conectarea unor puncte, iar ca noutate există şi personaje cu puteri speciale. Ca de obicei dacă vom compune un pătrat din punctele unite vom elimina toate bulinele de o culoare de pe tablă, dar şi alte forme geometrice alcătuite aduc bonusuri. 15 mecanici diferite de gameplay sunt incluse aici, iar mişcările sunt limitate şi trebuie să ne încadrăm în acea limită, altfel e game over.  Noi facem pur şi simplu swipe pe acele buline/triunghiuri şi unim cât de multe putem de aceeaşi culoare.

Review joc Dots and Co, prezentat pe telefonul Huawei P9 Lite

Dots a debutat în 2013, Two Dots a avut 55 de milioane de descărcări, deci seria e foarte populară. Am apreciat mult muzica noului titlu, compusă special pentru el şi foarte relaxanta. Designul meniurilor, personajelor şi tablelor de joc este excelent aici şi primim 155 de nivele în prima fază. O mecanică interesantă o reprezintă acele puncte care se învârt şi care schimba culoarea bulinelor din jurul lor.

Companionii vor încărca puteri speciale prin conectarea de triunghiuri, care apar lângă buline. Există şi un sistem de energie aici, aşa cum şade bine unui freemium şi boost-uri la nivel de companion. E interesant că energia e generată în funcţie de performanţa noastră în nivele, deci avem şi motiv să jucăm mai bine. Un joc relaxant şi nu foarte solicitant, cu nota de 9.3 din 10 de la noi. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Huawei P9 Lite, prețuri actualizate:

Review joc Dots and Co, prezentat pe telefonul Huawei P9 Lite

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×